Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
faszom...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Lehet lesznek pontok? 😮Aha, Bortles pic six
Mr.Breaker
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hát ez történik, ha a legjobb irányítót a rosteren TE-ként játszatod
több mint 6 éve
Momentum time! 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bortles mindjárt visszaadja.
több mint 6 éve
jack bazdmeg, a liga legjobb védője, ezt ugattam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Juuuj... ez inkább az elkapóé, mint Tayloré.mármint ugyanúgy a V-Teches irányítóé
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Colvin szépen összekaparta.
több mint 6 éve
Toto21
5 950
ez a post season Bortles, majdnem olyan jó mind a pre-season Bortles
több mint 6 éve
Colvin 1. NFL pickje evör.
több mint 6 éve
A mákos uristenit 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Lehet lesznek pontok? 😮
több mint 6 éve
Juuuj... ez inkább az elkapóé, mint Tayloré.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Az szép.
több mint 6 éve
Pedig hogy reméltem, hogy valami feka physio/masszőr "véletlenül" IR-re tesziVisszatért! (csak Clay Q)Amúgy ez az iktriad-imposztor eltűnt közben.. szóval én arra tippelek valaki feltörte az accountját, mert az igazi már 22 hszt írt volna, nem 2-t.Incognito questionable
Igor
baggio 🏈
Igor
több mint 6 éve
ok mert valaki 1 percel hamarabb irta az itteni elo tvben levo meccsnel, hogy nem lesz meg a 3rd es punt ot elemezte. Amikor nekem meg csak a 3rd jott... Elo tvn.. Vicces...mondjuk ezen a meccsen ehhez pont nem kell jóstehetség
gabistar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
De azóta kiégettBortles egész évben ezt nyomja?Nem csak 1-2 hete. December elején (hozzá képest) God modeban játszott 3 meccset.
BillsFan
iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Nem lesz ilyen sok idő a garbage timeban...Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...Értem, tehát Bortles 300 yarddal és 3 TD-vel fog zárni
iktriad
#jinxtriad
mustaine
több mint 6 éve
Csak a TD-k csapatok közötti eloszlása a kérdés 😀Azt hiszem itt a védelmen fog múlni, hogy nyerünk vagy sem...Értem, tehát Bortles 300 yarddal és 3 TD-vel fog zárni
iktriad
#jinxtriad
mustaine
több mint 6 éve
Visszatért! (csak Clay Q)Amúgy ez az iktriad-imposztor eltűnt közben.. szóval én arra tippelek valaki feltörte az accountját, mert az igazi már 22 hszt írt volna, nem 2-t.Incognito questionable
Igor
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)