Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Toto21
5 949
ki lesz az első csapat aki bepróbál egy fake punt-ot vajon. Tippre Bills
több mint 6 éve
3-3 és véget nem érő hosszabbítást tippelekMagas labda..
LeviPoki
www.youtube.com/watch?v=H49RAnhN9K8
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
gedam
5 902
érzem, ez az én meccsem lesz. imádom a 3andout-ot. ezért szurkolok a ravensnek is.❤️
több mint 6 éve
Na Lee egész jól mozog.welcome back sir, hajrá hajrá!
iktriad
több mint 6 éve
Toto21
5 949
kérem most megtenni a fogadóirodáknál a safety eseményt!
több mint 6 éve
Az adószakink egyelőre remek . 😊
több mint 6 éve
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy-egy NFL falembernek vajon hány márkás órája van? Tele van vele a kredenc, mert mindig, mindenki azt vesz nekik... (egy futóról hallottam, aki talán kocsit vett nekik, de már nem emlékszem az ki volt)Eli legutóbb táskát vett nekik, ketten már a szezon előtt csomagoltak is
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
megy a pofázás ezerrel!ja!Jags oldalról már talán kicsit sok is...
Toto21
több mint 6 éve
ja! már hiányoltunk! 😊Én is.Na Lee egész jól mozog.Örülök hogy megérkeztél 😀
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Epic punt. Lehet 2-0-val kezdünk
több mint 6 éve
Fasza kis meccs
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
3-3 és véget nem érő hosszabbítást tippelek
több mint 6 éve
Toto21
5 949
megy a pofázás ezerrel!
több mint 6 éve
Én is.Na Lee egész jól mozog.Örülök hogy megérkeztél 😀
iktriad
mustaine
több mint 6 éve
Végre egy jó meccs, sok futás, jó D-k, szar qb-k 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Bortles megint nagyon nívótlan.
több mint 6 éve
Na Lee egész jól mozog.Örülök hogy megérkeztél 😀
iktriad
több mint 6 éve
a Bills Bills fanok már kórházban vannak törött lábbal vagy másodfokú égési sérülésekkel #billsmafiaSziasztok! Hajrá Bills!Úgy látszik több a chicagói Bills fan mint a Bills Bills fan 😊
csi77
Tomcsik
toam
több mint 6 éve
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy-egy NFL falembernek vajon hány márkás órája van? Tele van vele a kredenc, mert mindig, mindenki azt vesz nekik... (egy futóról hallottam, aki talán kocsit vett nekik, de már nem emlékszem az ki volt)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Na Lee egész jól mozog.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
jó fele ejtette ki a krumplit a visszahordóerrol lemaradtam valaki leirna mi volt. Megkoszonnem...
gedam
több mint 6 éve
a Bills Bills fanok már kórházban vannak törött lábbal vagy másodfokú égési sérülésekkel #billsmafiaSziasztok! Hajrá Bills!Úgy látszik több a chicagói Bills fan mint a Bills Bills fan 😊
csi77
Tomcsik
több mint 6 éve
na az nem nehéz 😊Sziasztok! Hajrá Bills!Úgy látszik több a chicagói Bills fan mint a Bills Bills fan 😊
csi77
Tomcsik
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊