Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Valaki 1 (nem csúnya szóval) magyarázza el nekem, hogy Bortles mit keres még a kezdőben? Meg egyáltalán hogy van még csapata? Ilyen szinten még lehet én is ellézengenék a pályán, pedig életemben 1x játszottam (az is csak bohóckodás volt).
több mint 6 éve
HajduImre
157
van még olyan? esküszöm nem tudom milyenelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
Janek
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
és ebből kell majd kihozni egy 10 perces összefoglalót
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kampman
28 290
iszikIszom*IszokGyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
silent7939
Löfli
több mint 6 éve
Kösz a meghívást!😁😁 ha nem egyedül lennék begyurnek egy grissinit. az két tdt erelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.tehát a mosogatás három pont, ha a mosás után szárítás és vasalás is lesz, az felér egy TD-vel
HajduImre
baggio 🏈
HajduImre
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
ha ez megvan Tre DROY tuti !
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
azért ez a playoff Bortles kemény😀
több mint 6 éve
dilidiliIszom*IszokGyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
silent7939
Löfli
több mint 6 éve
Henne kezdjen el melegíteni!!!!!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Bortles egy spirált nem tud dobni az komoly.
több mint 6 éve
akkor korábban érkeztetek, mert a második meccs az NFC-scsak a jövő évi PO ellenfeleket jöttünk megnézni!nálam már 502-es hibakód is volt, ha valaki azt mondja az elmúlt 10 évben, hogy egy Jaguars-Bills meccs terheli le végzetesen a szervert... mi lesz itt mikor a Browns PO-zik??Gyanúsan sok Bears drukker van itt, ezzel nem akarok utalgatni semmire, csak úgy megjegyeztem.
baggio 🏈
Kampman
Toto21
több mint 6 éve
Ez pazar nyakfojtás volt Westbrooktól.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szivacs
176
Amerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.Poénnal jöttem hogy észrevegyetek.
28-3 is veszélyes lehet még amugy.
Szivacs
megkínállak bármivel
kieszed?
shawnka
Szénsavas tej?
több mint 6 éve
bortles 2 minute drillben elit, veszélyes lesz bills szempontból
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
gedam
5 905
bortlinak kell egy 6-7 másodperc és egy 6 méter sugarú üres terület és pontos
több mint 6 éve
félidőben több pont lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Vajon mi mindent megadna Romo, ha ő lehetne most a Jags QB-ja ilyen védelemmel
több mint 6 éve
Iszom*IszokGyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
silent7939
több mint 6 éve
Azok kurva jó kis mosógépek amúgy. 😀elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdú mosógép
HajduImre
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Miknar
514
jó estét, látom mindenki a körmét rágja 😀
több mint 6 éve
HajduImre
157
😁 ha nem egyedül lennék begyurnek egy grissinit. az két tdt erelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.tehát a mosogatás három pont, ha a mosás után szárítás és vasalás is lesz, az felér egy TD-vel
HajduImre
baggio 🏈
több mint 6 éve
A stúdióban a faszi is troll volt......repülőt hajtogatott 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Szénsavas tej?megkínállak bármivelAmerikai labdarúgásban idegenben a 3-0 a legveszélyesebb állás.28-3 is veszélyes lehet még amugy.
Szivacs
kieszed?
shawnka
több mint 6 éve
5 pass 26 yard
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz