Jacksonville Jaguars - Houston Texans
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a Superbowlnál lesz. De tényleg jó a hangulat.ez a baj a bandwagon szurkolással 😊 iktriad és maka szobáját jelenleg nem tudom máshogy elképzelni, mint:Mint a Patsnek a SB években.A punt returner Jaydon Mickens szerzett ma 2 elkapott TD-t. Csak rookie elkapóink vannak, mert Lee megsérült. 😊Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Ezért untam rá a Pats-re...
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Volt olyan WR, akinek először a konfdöntőben hallottam a nevét.
D win championships.
Sobri Jóska
baggio
több mint 6 éve
ez a baj a bandwagon szurkolással 😊 iktriad és maka szobáját jelenleg nem tudom máshogy elképzelni, mint:Mint a Patsnek a SB években.A punt returner Jaydon Mickens szerzett ma 2 elkapott TD-t. Csak rookie elkapóink vannak, mert Lee megsérült. 😊Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
D win championships.
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
15 forduló óta ezt mondom. 😉A 2017-es Houston megverése a mérce az elit csapatrészeknek? Rengeteg elit csapat van idén a ligában.Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
samu09
Sima PO.
több mint 6 éve
Mickens ma god modeban tolja.
több mint 6 éve
dr_najo
154
A fene Bortles QB ratingje leesett 120-ra. De legalább 24-0 ide.Kicsit kiengedett. Jól fog jönni neki a szünet.
iktriad
Ott az 1. pick is.Már hiányzott! 😃
iktriad
Dr NaJó
több mint 6 éve
Első héten elég jó volt a texans nem? Akkor sem lett más az eredmény.A 2017-es Houston megverése a mérce az elit csapatrészeknek? Rengeteg elit csapat van idén a ligában.Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
samu09
több mint 6 éve
Ott az 1. pick is.
több mint 6 éve
A 2017-es Houston megverése a mérce az elit csapatrészeknek? Rengeteg elit csapat van idén a ligában.Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mint a Patsnek a SB években.A punt returner Jaydon Mickens szerzett ma 2 elkapott TD-t. Csak rookie elkapóink vannak, mert Lee megsérült. 😊Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
D win championships.
több mint 6 éve
A fene Bortles QB ratingje leesett 120-ra. De legalább 24-0 ide.
több mint 6 éve
Bortles sok incomplete, romlik az a stat.
több mint 6 éve
A punt returner Jaydon Mickens szerzett ma 2 elkapott TD-t. Csak rookie elkapóink vannak, mert Lee megsérült. 😊Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Ezért untam rá a Pats-re...
több mint 6 éve
dr_najo
154
Ja Bortles passer ratingje 150.8-ra szökött fel. Holy shit.Wowww
iktriad
Dr NaJó
több mint 6 éve
Ja Bortles passer ratingje 150.8-ra szökött fel. Holy shit.
több mint 6 éve
ha így haladnak... 😊Király, remélem Hurnst addigra nem szorítja ki Keelan Cole meg Mickens 😀Bocs a tudatlanságért, Jacksonville győzelem esetén tuti a playoff, igaz?Win and in .
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 6 éve
Lee megsérült, szóval lenne helye.Király, remélem Hurnst addigra nem szorítja ki Keelan Cole meg Mickens 😀Bocs a tudatlanságért, Jacksonville győzelem esetén tuti a playoff, igaz?Win and in .
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 6 éve
Király, remélem Hurnst addigra nem szorítja ki Keelan Cole meg Mickens 😀Bocs a tudatlanságért, Jacksonville győzelem esetén tuti a playoff, igaz?Win and in .
mustaine
iktriad
több mint 6 éve
Bocs a tudatlanságért, Jacksonville győzelem esetén tuti a playoff, igaz?Win and in .
mustaine
több mint 6 éve
Bocs a tudatlanságért, Jacksonville győzelem esetén tuti a playoff, igaz?
több mint 6 éve
Keelan Cole 100 elkapott yard felett. A 2. negyedben járunk.
több mint 6 éve
Jelenleg Borltesnek 149.7-es passer ratingje van. Én a helyében csak futnék és adnám a handoffokat. 😊