Jacksonville Jaguars - Houston Texans
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Cole nagyon belelendült az elmúlt hetekben. Csakúgy mint Blake.
több mint 6 éve
wow, micsoda passz
több mint 6 éve
Huh, erre majdnem Mickens is elhagyja... Corey Grant jóvá tette a múlt heti hibáját.
több mint 6 éve
2. sack. Kár hogy a labda nem lett meg.
több mint 6 éve
Bohanon ha neki menne egy betonfalnak szerintem a fal húzná a rövidebbetNem hiába vezeti a Pro Bowl szavazást a posztján. 😊
Stoki
több mint 6 éve
Bohanon ha neki menne egy betonfalnak szerintem a fal húzná a rövidebbet
több mint 6 éve
Bortles ott folytatja, ahol abbahagyta.
több mint 6 éve
Bohanon!!!
több mint 6 éve
Hurns talán már jövő héten, A-Rob max jövőre, már ha marad nálunk.Jajjaj Lee. Ha ő is kiszáll, csak rookie elkapóink maradnak.Hurns és Robinson mikor térhetnek vissza?
iktriad
Stoki
több mint 6 éve
Jajjaj Lee. Ha ő is kiszáll, csak rookie elkapóink maradnak.Hurns és Robinson mikor térhetnek vissza?
iktriad
több mint 6 éve
Igazad van!BB egyre jobb, és még sokat fog fejlődni.Bortles - Westbrook : belőlük még nagy páros lesz!"Egyértelmesirányító - Wetbrook": így már helyes 😀
dr_najo
samu09
dr_najo
több mint 6 éve
dr_najo
154
BB egyre jobb, és még sokat fog fejlődni.Bortles - Westbrook : belőlük még nagy páros lesz!"Egyértelmesirányító - Wetbrook": így már helyes 😀
dr_najo
samu09
Dr NaJó
több mint 6 éve
Jajjaj Lee. Ha ő is kiszáll, csak rookie elkapóink maradnak.Idén az összes elkapó megsérül...
iktriad
több mint 6 éve
Bortles - Westbrook : belőlük még nagy páros lesz!"Egyértelmesirányító - Wetbrook": így már helyes 😀
dr_najo
több mint 6 éve
na ne, Lee-t ne
több mint 6 éve
Jajjaj Lee. Ha ő is kiszáll, csak rookie elkapóink maradnak.
több mint 6 éve
BB megint jónak tűnik... 😊
több mint 6 éve
Én nem értek a game plane felépítéséhez, de ha az ellen első passzvédekezésben és 22. futás ellen akkor egyértelmű hogy futni köll. Erre csak passz jön. Vagy én vagyok a hülye?az ugy 22., hogy Dareus leigazolasaig utolso utani volt, azota eleg pofas. de attol meg sok benne az igazsag amit irsz.
samu09
több mint 6 éve
Wow, Blake egy sackeből majdnem csinált egy 1st downt.
több mint 6 éve
Én nem értek a game plane felépítéséhez, de ha az ellen első passzvédekezésben és 22. futás ellen akkor egyértelmű hogy futni köll. Erre csak passz jön. Vagy én vagyok a hülye?