Jacksonville Jaguars - Houston Texans
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a múlt héten is kiemelte valaki, és említsük meg most is, a ST is átlagon felüli idén, ők is megérnek egy nice job-otÉn voltam ha jól emlékszem. Ha már nálunk van újra a liga egyik legjobb ST coacha ki is használjuk.
Stoki
több mint 6 éve
a múlt héten is kiemelte valaki, és említsük meg most is, a ST is átlagon felüli idén, ők is megérnek egy nice job-ot
több mint 6 éve
Túl ellenállhatatlanok vagyunk megint.
több mint 6 éve
Calais 14.5 sacknél.
több mint 6 éve
A Jags 3 rookie elkapója 269 elkapott yardnál és 3 TD-nél jár. Bortles meg 320 yardnál és 147.1-es QB ratingnél.
több mint 6 éve
Bohanon - ha egy üzlet beindul. 😊
több mint 6 éve
jo otlet volt Colet kezdetni Fantasyban
több mint 6 éve
Wow, milyen válasz.
több mint 6 éve
Na TD-ket nem kéne engedni.
több mint 6 éve
ez szep elkapas volt
több mint 6 éve
Ejnye-bejnye mi ez a 3 & out-os kezdés? 😊
több mint 6 éve
Total yardok :Jaguars 289
Texans 58
több mint 6 éve
Nem.Első héten elég jó volt a texans nem? Akkor sem lett más az eredmény.A 2017-es Houston megverése a mérce az elit csapatrészeknek? Rengeteg elit csapat van idén a ligában.Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Ezért untam rá a Pats-re...
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
samu09
Willis
több mint 6 éve
Ma is van egy franchise rekordunk - legnagyobb félidei előny EVÖR!!!!twitter.com/ryanohalloran/status/942480110925598721
több mint 6 éve
Ha visszaigazolják a ligába Tebow-t.Az idei Jax SB-győzelem után a Houstonra (csakis Watsonnal!) ülök fel. 😉jobb alkalom pedig nem lehetne most elkezdeni teljes erőből a Browns-nak, hogy mikor ugyanott tartanak majd (egy messzi-messzi galaxisban), mint a Jax, akkor igazán kiélvezhesd a győzelmek ízét
Sobri Jóska
baggio
Watsonban látok szórakoztató faktort, Kizerben nem.
Mást meg nem ismerek a Brownsból. 😊
több mint 6 éve
Egy ilyen elit QB barkibol elit elkapot csinal 😉 😊
több mint 6 éve
Bortlessel rámehetnénk a rekord egy meccsen passzolt td-kre, azaz 8.Szerintem ha még egy TD-t szerzünk, és a Texans nem szerez pontot, Henne time jön.
Willis
több mint 6 éve
Az idei Jax SB-győzelem után a Houstonra (csakis Watsonnal!) ülök fel. 😉jobb alkalom pedig nem lehetne most elkezdeni teljes erőből a Browns-nak, hogy mikor ugyanott tartanak majd (egy messzi-messzi galaxisban), mint a Jax, akkor igazán kiélvezhesd a győzelmek ízét
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Bortlessel rámehetnénk a rekord egy meccsen passzolt td-kre, azaz 8.
több mint 6 éve
az utóbbi években azt gondoltam, hogy játszhat bárki Jacksonville-ban akkor sem lesz belőlünk semmi, most meg már lassan azt gondolom, hogy játszhat bárki akkor is jönnek az eredmények...ez az utóbbi jobban tetszik
több mint 6 éve
Az idei Jax SB-győzelem után a Houstonra (csakis Watsonnal!) ülök fel. 😉Jaj nekünk.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Bortles QB ratingje újra 139.3-on. 😊
több mint 6 éve
Az idei Jax SB-győzelem után a Houstonra (csakis Watsonnal!) ülök fel. 😉ez a baj a bandwagon szurkolással 😊 iktriad és maka szobáját jelenleg nem tudom máshogy elképzelni, mint:Mint a Patsnek a SB években.A punt returner Jaydon Mickens szerzett ma 2 elkapott TD-t. Csak rookie elkapóink vannak, mert Lee megsérült. 😊Elit védelem, elit támadok, simán hozzák a meccset... rém érdektelen alapszakasz.Hazaértem, bekapcsoltam, 21-0 ide, támadunk, kikapcsoltam.Bortles az Brady. Brady az Bortles.
Ezért untam rá a Pats-re...
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Volt olyan WR, akinek először a konfdöntőben hallottam a nevét.
D win championships.
Sobri Jóska
baggio
több mint 6 éve
Na ott van egy TD Colenak is.