NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 514
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Na ezért akarta mindenki Ronnie Harrisont a kezdőbe!Örülök hogy úgy néz ki meg van oldva a SS poszt sokáig 😊
iktriad
több mint 5 éve
egyszeruen nem ertem miert nem lehet ilyenkor QB sneaket hivni...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ronnie!!!!
több mint 5 éve
Na ezért akarta mindenki Ronnie Harrisont a kezdőbe!
több mint 5 éve
Ronnie Harrison >>>>>>>>>>>>>> Church Klasszisokkal jobb lett a D tőle.
több mint 5 éve
Luck ma olyan kurva rossz, amire szavak sincsenek... mondjuk talan jol is jon neki is egy pofon, nagyon fel lett szopvaTe állandóan csak a (gay) szexre gondolsz. 😊
Stez
több mint 5 éve
Luck ma olyan kurva rossz, amire szavak sincsenek... mondjuk talan jol is jon neki is egy pofon, nagyon fel lett szopva
több mint 5 éve
Na, visszatert a Colts oda, ahonnan inditotta az idenyt, serult mindenki, elkapo nincs, tight end nincs, OL lyukas, Reich meg elveszve
több mint 5 éve
mondjuk ez se reich miatt baszta el luck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
legit baszki h a DL-el a hatan is a QB-hoz kerul a laszti. omg ha nem behuzni akarja Sheard hanem csak Kesslert akadalyozza meg, akkor az erkezo LB TD-re vitte volna...szerintem meg az a legit, hogy par perccel a vege elott ilyen szinten a fortunara kell panaszkodni, mert a tamadosorod azt muveli, amit, Reich ezeket hivja, amiket, es ennyire betli az egesz
Borbinho
több mint 5 éve
legit baszki h a DL-el a hatan is a QB-hoz kerul a laszti. omg ha nem behuzni akarja Sheard hanem csak Kesslert akadalyozza meg, akkor az erkezo LB TD-re vitte volna...Myles Jack wasn't down...
Borbinho
több mint 5 éve
legit baszki h a DL-el a hatan is a QB-hoz kerul a laszti. omg ha nem behuzni akarja Sheard hanem csak Kesslert akadalyozza meg, akkor az erkezo LB TD-re vitte volna...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Olyanok a Colts játékosok mint a begombázott óvodások.
több mint 5 éve
Mickens volt. Greene ezzel szemben All-American...Sajna Rashad Greeneért se lesz kár, mikor kirakjuk...Mehet vissza a kocsiba? Vagy az Mickens volt? 😀
iktriad
Willis
több mint 5 éve
Kessler kezdi felvenni a ritmust.jah 8-)
iktriad
több mint 5 éve
Kessler kezdi felvenni a ritmust.Faszom a jinxekbe már.
iktriad
több mint 5 éve
Sajna Rashad Greeneért se lesz kár, mikor kirakjuk...Mehet vissza a kocsiba? Vagy az Mickens volt? 😀
iktriad
több mint 5 éve
Kessler kezdi felvenni a ritmust.
több mint 5 éve
Sajna Rashad Greeneért se lesz kár, mikor kirakjuk...
több mint 5 éve
Mintha Bortlest láttam volna 😊Azt mondod jön a pick? 😊
Stoki
luck 38 passzból 148 yard az keményMyles és Telvin hozott egy gyönyörű turnovert 4 & 1-re.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Mintha Bortlest láttam volna 😊az nagyjából az egész meccsre igaz
Stoki
több mint 5 éve
8-8-al még lehet wild card?Ennyi balfasz csapat nem lesz, mint a mai Colts.
Willis
több mint 5 éve
Mintha Bortlest láttam volna 😊
több mint 5 éve
Geathers tovabbra sem tud szwrelni, de mar egy kubet sem