NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Kessler mióta tud futni?
több mint 5 éve
8-8-al még lehet wild card?
több mint 5 éve
luck 38 passzból 148 yard az kemény
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
A héten adott nyilatkozatai alapján igen. Szerinte a Rams és Chiefs O a playactionből és a nagy playekből él. No comment.A legszarabb a mai meccsben, hogy Coughlin most azt hiszi, ez a meccs az ő baromságait igazolja.szerinted o nezi, es ennyire vak ehhez a sporthoz? ember...
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
A legszarabb a mai meccsben, hogy Coughlin most azt hiszi, ez a meccs az ő baromságait igazolja.szerinted o nezi, es ennyire vak ehhez a sporthoz? ember...
iktriad
több mint 5 éve
A legszarabb a mai meccsben, hogy Coughlin most azt hiszi, ez a meccs az ő baromságait igazolja.
több mint 5 éve
Omameh a RT, egyből minuszos play miatta 😀A csákóvám OG. Lassan mi is beáltatunk OL-be a Jagben...
Willis
több mint 5 éve
Omameh a RT, egyből minuszos play miatta 😀kozepen Hunt + Autry csinaltak meg a jatekot, persze Sheard is atjutott, de azert o csinalta meg a tackle-t, mert Hyde csak arra tudott menni. Az eszt oriase az erdem
Willis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Bence94
1 949
now or never....
több mint 5 éve
Közben Parnell is kiszállt. 4 csere OL van fent és Cann. És így is vezetünk 6-0-ra. Omameh LG -> RT. Chris Reed LG-ben ezért megy a futás.
több mint 5 éve
Omameh a RT, egyből minuszos play miatta 😀
több mint 5 éve
Hunt mekkora allat bazmeg, 5 yardra tolta vissza az emberet.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
EBerflusnak is gratulacio, hogy behiv egy ilyen playt harmadikra, amikor Kessler nem mer ot yardnal tovabb dobni, itt ma minden Colt hulye, mint a segg
több mint 5 éve
ilyenkor van baj, amikor 3&13ra egy checkdownbol megcsinaljak.
több mint 5 éve
hol ez, hol az, a szezon elejen pontosan ez volt, 2-3 hetig mintha azt sem tudta volna, hol van, aztan voltak remek meccsei, de ket hete megint elment a fasz rossz vegere udulniez egy fos, befejeztem, semmi ertelme, ez kinszenvedes, mintha ket hete semmit sem keszulnenk az ellenfelekre, Reich kurva nagy blama ma, a WR-ek megint az ideny eleji format hozzak, Boehm egy kalap fos, de Castonzo is ma, nulla tamadofalNem úgy volt, hogy Reich mekkora zseni?
ez a csapat tul gyenge meg a rajatszashoz.
Stez
iktriad
több mint 5 éve
volt mar nem 1x, h egy egesz felidon at kb semmi nem mukodott. most eddig 3 negyeden at betli a tamadosor, hatha a 4.ben megtaltosodnak 😊Épp akartam írni, hogy máshogy volt ez még 1 hete 😀ez egy fos, befejeztem, semmi ertelme, ez kinszenvedes, mintha ket hete semmit sem keszulnenk az ellenfelekre, Reich kurva nagy blama ma, a WR-ek megint az ideny eleji format hozzak, Boehm egy kalap fos, de Castonzo is ma, nulla tamadofalNem úgy volt, hogy Reich mekkora zseni?
Stez
iktriad
Willis
több mint 5 éve
sok van meg hatra, a def eddig meccsben tartja az offense-t. nekem az is eleg, ha 6-0nal 2 perccel a vege elott megyunk vegig. csak legyen meg
több mint 5 éve
Épp akartam írni, hogy máshogy volt ez még 1 hete 😀ez egy fos, befejeztem, semmi ertelme, ez kinszenvedes, mintha ket hete semmit sem keszulnenk az ellenfelekre, Reich kurva nagy blama ma, a WR-ek megint az ideny eleji format hozzak, Boehm egy kalap fos, de Castonzo is ma, nulla tamadofalNem úgy volt, hogy Reich mekkora zseni?
Stez
iktriad
több mint 5 éve
ez egy fos, befejeztem, semmi ertelme, ez kinszenvedes, mintha ket hete semmit sem keszulnenk az ellenfelekre, Reich kurva nagy blama ma, a WR-ek megint az ideny eleji format hozzak, Boehm egy kalap fos, de Castonzo is ma, nulla tamadofalNem úgy volt, hogy Reich mekkora zseni?
Stez
több mint 5 éve
ez egy fos, befejeztem, semmi ertelme, ez kinszenvedes, mintha ket hete semmit sem keszulnenk az ellenfelekre, Reich kurva nagy blama ma, a WR-ek megint az ideny eleji format hozzak, Boehm egy kalap fos, de Castonzo is ma, nulla tamadofalez a csapat tul gyenge meg a rajatszashoz.
több mint 5 éve
csak hogy minden kiraly legyen, a Ravens is vezet a Falcons ellen...
több mint 5 éve
Megint out of luck. 😊
több mint 5 éve
Bandi megint sokat edesgeti a lasztit, csak a hosszut keresi.
több mint 5 éve
Fixed.Reich meglépte, amit Tomlin is 2 hete, és igazuk lett (nem kérték a büntetést, mert úgyse tudjuk megoldani a 3& 10-et...).mekkora gecik 8-D
iktriad
Stez