NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 511
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Nagyon karcol a D. Ha még nem lenne offensünk is... pozitívum az utóbbi 1-2 hétben: Telvin Smith szerintem megint jól játszik.Igen, végre.
winston
több mint 5 éve
pozitívum az utóbbi 1-2 hétben: Telvin Smith szerintem megint jól játszik.ES EZ NEKEM HOL POZITIVUM? 8-D
winston
több mint 5 éve
pozitívum az utóbbi 1-2 hétben: Telvin Smith szerintem megint jól játszik.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
......
több mint 5 éve
na menjunk haza bazmeg, akkor megusszzk 3-0-val X-DDDDDDDDDD
több mint 5 éve
Ennyire nem szar a Colts D. 😊mar 170 passzolt yardnal es 3 TD-nel jarnek, haver!jo munkat a Jax uj tamadoagya, checkdown passzoknal tovabb nem engedi Kesslert X-DEreck Flowersszel LT-ben te se nagyon ugrálnál.
Stez
iktriad
Stez
több mint 5 éve
akkora holding volt az OL-ben, mint a haz 8-) nem merik feher emberre dobni a flaget!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Végre Luck fantasy pontjai pozitívba fordultak. Instant fék eddig
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Lethal Tacklejo munkat a Jax uj tamadoagya, checkdown passzoknal tovabb nem engedi Kesslert X-DEreck Flowersszel LT-ben te se nagyon ugrálnál.
Stez
iktriad
több mint 5 éve
mar 170 passzolt yardnal es 3 TD-nel jarnek, haver!jo munkat a Jax uj tamadoagya, checkdown passzoknal tovabb nem engedi Kesslert X-DEreck Flowersszel LT-ben te se nagyon ugrálnál.
Stez
iktriad
több mint 5 éve
jo munkat a Jax uj tamadoagya, checkdown passzoknal tovabb nem engedi Kesslert X-DEreck Flowersszel LT-ben te se nagyon ugrálnál.
Stez
több mint 5 éve
Bence94
1 949
mondjuk a Jags mindent megtesz, hogy megkönnyítse a helyzetünket
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Nem kéne beküldeni Bortlest... RB-nek?Full (kretén) backnek
iktriad
több mint 5 éve
És még a safetyt és megúsztuk. #littlevictories
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Lucktól ötven pont kellene, és jó esetben a pozitív tartományban...#myfantasy
több mint 5 éve
Nem kéne beküldeni Bortlest... RB-nek?
több mint 5 éve
hát ez kurva szenvedős meccs lesz... nem kell félnünk, hogy Luck megdönti Brady TD rekordjáteddig sem kellett, de az erezheto, hogy mennyire eroltetik ezt az egeszet, mar az elozo heten is kurva agressziven nyomatta Reich, meg Luck is, ami bajnak alapvetoen nem lenne baj, de tenyleg felelmetesen rossz helyekre akarja odanyomni Luck a labdat
Bence94
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Lucktól ötven pont kellene és jó esetben pozitív tartományban. #myfantasy
több mint 5 éve
twitter.com/phillip_heilman/status/1069303289374785537
több mint 5 éve
Bence94
1 949
hát ez kurva szenvedős meccs lesz... nem kell félnünk, hogy Luck megdönti Brady TD rekordját
több mint 5 éve
gyik Wilkins, az ugras kozben ha Jordanezik egyet, kinyujtja a kezet tovabbi fel meterre, sima TD
több mint 5 éve
LOL, megússzuk safetyvel. 😊 Taven Bryan egy zseni.
több mint 5 éve
minden visszaszívok. mentett nekünk 3 pontot.Taven legalább szóba kerültMajd Wyattet lesz mivel húzni a héten.
winston
iktriad