NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins
több mint 3 éve
Azért a bayer leverkusenhez képest elég jó az egység (ezt kapja az arena4 mert bundást adnak futball helyett)nézettségi adatok érdekelnének, de sztem a bundás jobban teljesít
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A Dolphins O 19 playt játszott eddig. Abból 9 is 1st down lett. Mindent elmond a Jags D-ről...
több mint 3 éve
CSI Vegas, mondjuk egy CSI Detroitot vagy CSI Comptont megnéznékCSI Kszereda
Kampman
több mint 3 éve
Azért a bayer leverkusenhez képest elég jó az egység (ezt kapja az arena4 mert bundást adnak futball helyett)Ha nincs védelem, csak 11 fejetlen tyúk, úgy könnyű.hú de cseles sneaknincs itt sompolygás! 😀
briareos
Negritis
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
CSI Vegas, mondjuk egy CSI Detroitot vagy CSI Comptont megnéznék
több mint 3 éve
sztem a tyúkok jobban teljesítenénekJogos. Elnézést a tyúkoktól.
Negritis
több mint 3 éve
sztem a tyúkok jobban teljesítenénekHa nincs védelem, csak 11 fejeltlen tyúk, úgy könnyű.hú de cseles sneaknincs itt sompolygás! 😀
briareos
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
Ha nincs védelem, csak 11 fejeltlen tyúk, úgy könnyű.hú de cseles sneaknincs itt sompolygás! 😀
briareos
Negritis
több mint 3 éve
hú de cseles sneaknincs itt sompolygás! 😀
briareos
több mint 3 éve
azért igen, más mint brissetKicsit gyengébb 😊
briareos
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
A fejlődés megkérdőjelezhetetlenFejlődés, egy másik szó aminek nincs értelme, ha a Jagsről van szó.
Jakehomer
több mint 3 éve
azért mondom h végre van. én is meccset nézem ik 😀Az még idén pl. nem volt. Már amit mi berúgtunk.ma se leszik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!Én már azt se tudom, mi az a Jaguars W. 20 mecccse nem volt olyan.
Toto21
iktriad
bár már van FG
briareos
iktriad
több mint 3 éve
A fejlődés megkérdőjelezhetetlenAz még idén pl. nem volt. Már amit mi berúgtunk.ma se leszik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!Én már azt se tudom, mi az a Jaguars W. 20 mecccse nem volt olyan.
Toto21
iktriad
bár már van FG
briareos
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Az még idén pl. nem volt. Már amit mi berúgtunk.ma se leszik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!Én már azt se tudom, mi az a Jaguars W. 20 mecccse nem volt olyan.
Toto21
iktriad
bár már van FG
briareos
több mint 3 éve
tebow ezt elkapta volnaSláger Tibó? Más Tebowt nem ismerek.
briareos
több mint 3 éve
ma se leszik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!Én már azt se tudom, mi az a Jaguars W. 20 mecccse nem volt olyan.
Toto21
iktriad
bár már van FG
több mint 3 éve
ik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!Én már azt se tudom, mi az a Jaguars W. 20 mecccse nem volt olyan.
Toto21
több mint 3 éve
ik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!Szőrös meccsen?
Toto21
több mint 3 éve
Megvan az első pályára berohanó alakzárt kapu a kövi magyar válogatott meccsre!!!
Kampman
😀
több mint 3 éve
Megvan az első pályára berohanó alakTua?
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Megvan az első pályára berohanó alak
több mint 3 éve
Toto21
5 950
ik szerintem ma nyertek. Szoros meccsen, de meg lesz az első W!