Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Juju!!! 😊
több mint 6 éve
Legalább nem divat.Mondtam már, hogy a 2. kedvenc csapatom a Jags? 😊Jó szar éved van akkor! 😀
LeviPoki
Szokol
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk ez igaz 😀Mondtam már, hogy a 2. kedvenc csapatom a Jags? 😊Jó szar éved van akkor! 😀
LeviPoki
Szokol
több mint 6 éve
Mondtam már, hogy a 2. kedvenc csapatom a Jags? 😊Jó szar éved van akkor! 😀
LeviPoki
több mint 6 éve
Mondtam már, hogy a 2. kedvenc csapatom a Jags? 😊Várj ezzel még pár percet.
LeviPoki
több mint 6 éve
Mondjuk ez a lemenő nappal szembe menés sem segít, de ne fogjuk erre.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mondtam már, hogy a 2. kedvenc csapatom a Jags? 😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Bortles szar, de most nem adja el a labdákatAkkor mit szóljon Borltes a túl oldalon a 3 csere OL-el, köztük Ereck Flowersszel? Ne panaszkodjatok.Természetes, de máskor általában meg is vacsorázhat passz előtt...most a levesig se jut 😊Ma sajnos Feiler is gyenge, de hát egy backup RT-től mit várjon az ember...Én rühellem ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, de ez ma csak és kizárólag Rőtlisen múlt, senki máson.
Klaci79
Szokol
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Beállt a nyaka, mert egy irányba nézeget legtöbbször. Pl a középső zónákat nem is használjuk. Azt sem értem, hogy 9-0-nál miért kell teljesen elhagyni a futástTermészetes, de máskor általában meg is vacsorázhat passz előtt...most a levesig se jut 😊Ma sajnos Feiler is gyenge, de hát egy backup RT-től mit várjon az ember...Én rühellem ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, de ez ma csak és kizárólag Rőtlisen múlt, senki máson.
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 6 éve
Akkor mit szóljon Borltes a túl oldalon a 3 csere OL-el, köztük Ereck Flowersszel? Ne panaszkodjatok.Természetes, de máskor általában meg is vacsorázhat passz előtt...most a levesig se jut 😊Ma sajnos Feiler is gyenge, de hát egy backup RT-től mit várjon az ember...Én rühellem ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, de ez ma csak és kizárólag Rőtlisen múlt, senki máson.
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A támadók holnapig játszhatnak, több pontot akkor sem rakunk ma fel
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Természetes, de máskor általában meg is vacsorázhat passz előtt...most a levesig se jut 😊Ma sajnos Feiler is gyenge, de hát egy backup RT-től mit várjon az ember...Én rühellem ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, de ez ma csak és kizárólag Rőtlisen múlt, senki máson.
Klaci79
Szokol
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Gyenge napon igen, de ez katasztrófaNem, A ti offensetek képes 2 TD-t szerezni villámgyorsan gyenge napokon is.Ez már megint run, run, pass, punt drive lesz....nem mind1?
iktriad
xtaki
iktriad
több mint 6 éve
xtaki
3 441
ez nem gyenge nap. ez az elkepzelhetetlenul szar, fos nap.Nem, A ti offensetek képes 2 TD-t szerezni villámgyorsan gyenge napokon is.Ez már megint run, run, pass, punt drive lesz....nem mind1?
iktriad
xtaki
iktriad
több mint 6 éve
csak 11 pont kellene az O-tól, mert szerintem kapni már nem fogunk
több mint 6 éve
Nem, A ti offensetek képes 2 TD-t szerezni villámgyorsan gyenge napokon is.Ez már megint run, run, pass, punt drive lesz....nem mind1?
iktriad
xtaki
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A def megint visszaadta,ma kb. ötödször
több mint 6 éve
Tizenkettes
50
Ezek a játékhívások a Jacksonville-nél... Döbbenet.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Ben 33/17-et passzolt, Bortles 17/10-et.
több mint 6 éve
Ez már megint run, run, pass, punt drive lesz....
több mint 6 éve
Ma sajnos Feiler is gyenge, de hát egy backup RT-től mit várjon az ember...Én rühellem ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, de ez ma csak és kizárólag Rőtlisen múlt, senki máson.
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Ma sajnos Feiler is gyenge, de hát egy backup RT-től mit várjon az ember...
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Okos volt megint a játék...Ramseyre dobunk, Connernek...a TE-ek nincsenek a pályán? vagy mi a fasz van?