Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Csak nem bünti volt a végén, amiből a Steelers jött ki jól?. Bajnokok lesztek, jogosan........Hagyd már abba, jogos volt mindkettő.
csi77
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Kellenek az ilyen nyögvenyelős győzelmek!kellenek a f.szomnak 😀
bcsarli
több mint 6 éve
Megvertük az idei SB résztvevőt/győztest.Ezt még nem döntötte el Jóska 😊
több mint 6 éve
Nem baj, könnyű szívvel adom a W-t a Pitt-nek, nekünk kurva gyorsan kell egy top5 pick és QB draft.Az a múltkor is bejött...
Willis
több mint 6 éve
geleven
136
és a Ravens is nyertEnnek most örülök! Meg, hogy nekünk már megvolt a 2 meccs ellenük. 😀
fcancellara
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Csak nem bünti volt a végén, amiből a Steelers jött ki jól?. Bajnokok lesztek, jogosan........nézd már meg mielőtt véleményt mondasz...de komolyan...ez így olyan okoskodásnak tűnik, ami nem tesz szimpatikussá...bár gondolom úgyis leszarod
csi77
több mint 6 éve
Ez Bellel milyen könnyű meccse lett volna! 😀
több mint 6 éve
csóri myles
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én ezt végig éreztem, de komolyan
több mint 6 éve
Nem baj, könnyű szívvel adom a W-t a Pitt-nek, nekünk kurva gyorsan kell egy top5 pick és QB draft.
több mint 6 éve
Tizenkettes
50
Mennyit is kap ezért Bortles? Csak mert passzolni nem tud, védelmet olvasni nem tud. Mit akar a Jax ezzel a béna fasszal?!
több mint 6 éve
Csak azért jöttem, hogy elmondjam: Hackett a KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!térdelést is hívhatott volna akár egész 4. negyedben
npetiii
több mint 6 éve
geleven
136
ma' kihordtam 3 infarktust ma....Nem is mertem levenni a szememet a monitorról. Nem volt egyszerű!
xtaki
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Én holt nyugalommal ébredtem fel
több mint 6 éve
Csak azért jöttem, hogy elmondjam: Hackett a KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 6 éve
IK???Igen.
Szerinted TD?
Klaci79
több mint 6 éve
Kellenek az ilyen nyögvenyelős győzelmek!
több mint 6 éve
2agyverzes es 3infarktus az elmult 5percben... Bazz mi volt itt 😀
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
és a Ravens is nyert
több mint 6 éve
Köszönjük meg a meccset ismét a kiváló game management-nek és Hackett kreatív playhívásának.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Berepült Ben. Igaz félúton majdnem lepottyant de megcsinálta. 😀