NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 5 éve
gedam
5 905
sejtettem, hogy a hátsójából jönnek az infokAzt hittem van valami hátsó információd 😊Ik, miért nem cserélünk futót pár play erejéig, ezt bárki lehozza, sőtNe tőlem kérdezd ezt...Nem tudom felfogni, hogy Armsteadet miért nem tudjuk betenni.
Stoki
iktriad
Stoki
több mint 5 éve
Végre W, ámen, alszok még 30 percet 😊
több mint 5 éve
W!Hát ja.
Na aztan most nem kene elengedni Ramseyt.
winston
több mint 5 éve
Kampman
28 290
jó kis prevent offense
több mint 5 éve
fantasy pontjaim is megjottek
több mint 5 éve
Na jó van, csak pofáznom kell 😊
több mint 5 éve
Már lassan nem tudom számolni hányadik sack. Asszem 7.
több mint 5 éve
Taven Bryan sack = ALÁZÁS.
több mint 5 éve
Taven!
több mint 5 éve
Igen, szokás szerint hülyék vagyunk.Azt hittem van valami hátsó információd 😊Ik, miért nem cserélünk futót pár play erejéig, ezt bárki lehozza, sőtNe tőlem kérdezd ezt...Nem tudom felfogni, hogy Armsteadet miért nem tudjuk betenni.
Stoki
iktriad
Stoki
több mint 5 éve
Azt hittem van valami hátsó információd 😊Ik, miért nem cserélünk futót pár play erejéig, ezt bárki lehozza, sőtNe tőlem kérdezd ezt...Nem tudom felfogni, hogy Armsteadet miért nem tudjuk betenni.
Stoki
iktriad
több mint 5 éve
Ik, miért nem cserélünk futót pár play erejéig, ezt bárki lehozza, sőt
több mint 5 éve
Abból meg egy 3. negyedes driveból élünk...Nem láttam az első félidőt, de a másodikban újfent nincs passz elleni D-nk...és akkor megint lehet(ne) beszélgetni Ramsey-ékről!elso negyedet banhatod.
Stoki
winston
több mint 5 éve
Jézusom Fournette...
több mint 5 éve
Nem láttam az első félidőt, de a másodikban újfent nincs passz elleni D-nk...és akkor megint lehet(ne) beszélgetni Ramsey-ékről!elso negyedet banhatod.
Stoki
több mint 5 éve
Nem láttam az első félidőt, de a másodikban újfent nincs passz elleni D-nk...és akkor megint lehet(ne) beszélgetni Ramsey-ékről!
több mint 5 éve
Múltkor mondta haver, hogy túlzás ez a sacksonville, majd most megkérdezem, akkor, hogy is volt? 😊Két meccs alatt asszem 10-nél járunk, miután egy se volt a Chiefs ellen.
Stoki
több mint 5 éve
Múltkor mondta haver, hogy túlzás ez a sacksonville, majd most megkérdezem, akkor, hogy is volt? 😊
több mint 5 éve
A Titans úgy játszik, mintha vezetne, 6 perces drive után punt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
A Jó Josh Allen.
több mint 5 éve
Sajnos megint lenne helyünk ha kimentünk volna TIAA-be jegy nélkül!Az eső és a 0-2, meg a Ramsey herce-hurca erősebb egyelőre még a Minshew Mániánál.
Stoki
több mint 5 éve
Sajnos megint lenne helyünk ha kimentünk volna TIAA-be jegy nélkül!