NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Végre a jó öreg AFC North-style! 😊
több mint 5 éve
gedam
5 905
joregeltbazeg
több mint 5 éve
rossz a meccselés. ezt a meccset futásokkal lehetett volna hozni. ami megy azt kell erőltetni, nem ami nem. még most is azt kéne, ekkora hátrányban.Nem meglepo, de ez mukodik is.
gedam
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropó hol van Norbi ? 🤔
több mint 5 éve
Elkezdett esni. Meglatjuk ez kinek jo.Hát a riporter bácsi lézersérójának nem használ, az tuti!
ulpianus
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=OcPvJJzL7owMikor idejön a szerencsétlen vasas mert a csapatat nb2 szintű 😀Kéne meg par pont a szunet elottAkkor ez is pipa! 😊
LeviPoki
Szokol
Voice
több mint 5 éve
Elkezdett esni. Meglatjuk ez kinek jo.
több mint 5 éve
gedam
5 905
rossz a meccselés. ezt a meccset futásokkal lehetett volna hozni. ami megy azt kell erőltetni, nem ami nem. még most is azt kéne, ekkora hátrányban.
több mint 5 éve
Élmény nézni ezt a Mahomes gyereket, annyira könnyed a mozgása, teljesen természetesen jönnek nála a 40 yardos bombák.Jah. Irigy is vagyok. Olyan kis légies, a dobása is, meg a mozgása is.
Fast Willie
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Igy foleg jo idokeres volt. Akkor mar lemehetett volna 3ra.Andy Reiden time managmentet számon kérni olyan, mint Mike Tomlinon a challengeket
ulpianus
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Élmény nézni ezt a Mahomes gyereket, annyira könnyed a mozgása, teljesen természetesen jönnek nála a 40 yardos bombák.
több mint 5 éve
Igy foleg jo idokeres volt. Akkor mar lemehetett volna 3ra.
több mint 5 éve
Kéne meg par pont a szunet elottAkkor ez is pipa! 😊
LeviPoki
több mint 5 éve
gedam
5 905
hogy miért ideges. semmi veszteni valója.Mit?Jacksonnak el kell engednie ezt a felidőt, ideges.nem is értem
Voice
gedam
Oregon88
több mint 5 éve
Fasza idokeres volt, Andy batyo! Csak 5 mp ment le feleslegesen.
több mint 5 éve
gedam
5 905
hiába van örltomasz, ha a társak nb3-sok.
több mint 5 éve
Oregon88
423
Mit?Jacksonnak el kell engednie ezt a felidőt, ideges.nem is értem
Voice
gedam
több mint 5 éve
Lemar meg fiatal, talan ezert ideges. En pont azt szeretem benne legjobban, hogy elethalal neki minden meccs. Igazi csapatember.
több mint 5 éve
db-knél snapszámokat nem tudom figyelni, de nagyon tetszett a srác, örülök, hogy ez a tippem jött be a mock draftban a kc-nek és nem a georgiai cb 😊Thornhill sokat van a pályán?A vedelemben egyik legtobbet.
r.baggio
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Thornhill sokat van a pályán?A vedelemben egyik legtobbet.
r.baggio
több mint 5 éve
A defense nem szar mint a tavalyi. Csak rossz legtobbszor. Az elorelepes megkerdojelezhetetlen!Thornhill sokat van a pályán?
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Azert ugy tűnt, hogy ennel tobb eselyunk lesz, eleg halovany ez a mai