NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 517
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Zaszlot kapott a 25os a Ravensben. Csakhogy ninsc 25os jatekos.Hülye vak gecik :Ö
ulpianus
több mint 5 éve
Zaszlot kapott a 25os a Ravensben. Csakhogy ninsc 25os jatekos.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Ebben a playben minden holdingot észrevettek
több mint 5 éve
gedam
5 905
köszöntem a meccset, viszlát
több mint 5 éve
Pharell Williams egész jól helyettesíti Damien WEilliamstDarrel, de igen.
Fast Willie
több mint 5 éve
Ők kaptak zászlót ?!? Ki érti ezt ?
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Pharell Williams egész jól helyettesíti Damien WEilliamst
több mint 5 éve
Azert az kozel volt a pickhez. Mahomes nem felos, azt tudjuk.
több mint 5 éve
Oregon88
423
lassan kijelenthetjük, hogy lamar első 2 meccse fluke volt2 kellemes ellenfél ellen játszott.A mostani 8/21 75-ös mutató szerintem már közelebb van a valósághoz.
Sztroga
több mint 5 éve
Ez most akkor a tavalyi Ravens? Az első félidőben a Flaccos, a másodikban a Lámás? 😊
több mint 5 éve
gedam
5 905
lassan kijelenthetjük, hogy lamar első 2 meccse fluke volttik igen. a bokorból előmászó homerok.
Sztroga
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Furcsa, eddig nem volt rossz a srác...bár persze sok szerepe nem volt...Tényleg, mi van Thompsonnal??? Valami rossz fát tett a tűzre? Vagy miért nem játszik?Nem mondtak semmit. Egyszeruen meg a negyedik szamu RB is jobb opcio Reidek szerint.
Klaci79
ulpianus
több mint 5 éve
Tényleg, mi van Thompsonnal??? Valami rossz fát tett a tűzre? Vagy miért nem játszik?Nem mondtak semmit. Egyszeruen meg a negyedik szamu RB is jobb opcio Reidek szerint.
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Tényleg, mi van Thompsonnal??? Valami rossz fát tett a tűzre? Vagy miért nem játszik?
több mint 5 éve
LOL. Mint kés a vajon. Öröm ilyen hatékony futás sémákat látni.Kár, hogy nem mink tudhassuk a titok nyitját.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Sztroga
123
lassan kijelenthetjük, hogy lamar első 2 meccse fluke volt
több mint 5 éve
Azert most mar komolyan szakad az eso,
több mint 5 éve
Miskolcra csak Sallóit kívánhatom sportigazgatónak, Horváth Ferit vezetőedzőnek! Puszi! 😀Ááá, az túlzás. Megye 2 kb 😊Mikor idejön a szerencsétlen vasas örömködni mert a csapatata nb2 szintű 😀Kéne meg par pont a szunet elottAkkor ez is pipa! 😊
LeviPoki
Szokol
Voice
bcsarli
több mint 5 éve
Ingram úgy gyalogolt át a védőkön, mint Bettis a reklámban a színészeken! 😀
több mint 5 éve
Ááá, az túlzás. Megye 2 kb 😊Mikor idejön a szerencsétlen vasas örömködni mert a csapatata nb2 szintű 😀Kéne meg par pont a szunet elottAkkor ez is pipa! 😊
LeviPoki
Szokol
Voice
több mint 5 éve
Ott is van bmeg. TD.JAckson vérében van a győzelem, az ember jobban utál veszteni, mint bármi mást az életben.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Tudja, hogy a Szparinak szurkolok! 😀😀Mikor idejön a szerencsétlen vasas örömködni mert a csapatata nb2 szintű 😀Kéne meg par pont a szunet elottAkkor ez is pipa! 😊
LeviPoki
Szokol
Voice
kishaszi
több mint 5 éve
😀Mikor idejön a szerencsétlen vasas örömködni mert a csapatata nb2 szintű 😀Kéne meg par pont a szunet elottAkkor ez is pipa! 😊
LeviPoki
Szokol
Voice
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."