NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 527
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Kivalo
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Csunyan nyeljuk ezt most
több mint 5 éve
A Colts kozben 10-0ra megy a Falcons ellen.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hülyeség volt az a 2 pontos...
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
100 %-os hatékonysággal ma a forduló legjobbjai.Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.a kétpontos alapján sokat fejlődött a kc védelme 😊
Szokol
r.baggio
több mint 5 éve
Igazad van, lehetne a Miami ma is.Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.már megint egy ilyen jutott lemarnak. a csávó nem tud nyerni
Szokol
gedam
több mint 5 éve
de legalább Flacco elitEgy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.már megint egy ilyen jutott lemarnak. a csávó nem tud nyerni
Szokol
gedam
több mint 5 éve
Harbó mit evett ebédre? 😀látta a tesó meccsét tegnap, mit is művelt velük a wisconsin
funkyparduc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az is a Jaxnek volt jo. Megtalaltak Minshew Magnumot.Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.Ez már a jags meccsen látszott az idénynyitón. A legjobb playük az volt, amikor Jones kiszedte a kezdőből Folest egy TD passz közben...
Szokol
iktriad
több mint 5 éve
Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.a kétpontos alapján sokat fejlődött a kc védelme 😊
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Harbó mit evett ebédre? 😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.Ez már a jags meccsen látszott az idénynyitón. A legjobb playük az volt, amikor Jones kiszedte a kezdőből Folest egy TD passz közben...
Szokol
több mint 5 éve
Na, minden kockaztatas azert nem jon be.
több mint 5 éve
gedam
5 905
Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.már megint egy ilyen jutott lemarnak. a csávó nem tud nyerni
Szokol
több mint 5 éve
Easy 😀
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Csak futni kell ennyi. Nem kell belemenni passzcsataba, ha a futas megy es Mahomes lent ul.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
gedam
5 905
a hűtőből kivett vaj, sokáig vágtuk, de megvan. tökéletes
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Vegulis csak sikerült
több mint 5 éve
És itt a TD is. Wow.
több mint 5 éve
Egy drive alapján sokat nem fejlődött tavaly óta a KC védelme.
több mint 5 éve
Ezt most miertCsak bemelegítettek, Látod meglett a 1st down.
LeviPoki
több mint 5 éve
Mindjart jobb, ha futnak. jo kis meccs.