Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ebukam BAZZZ!
több mint 5 éve
gedam
5 905
Akarja itt valaki nézni és kommentelni a meccset, vagy csak a baromság megy?! 😛te az igazi pizsama vagy vagy álpizsama?
Pizsama
több mint 5 éve
gabor25
5 144
na, most már jó lenne, ha elkezdenének működni Zeke futásai is...Nem kell traktor is az eke ele?
Antonius
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Akarja itt valaki nézni és kommentelni a meccset, vagy csak a baromság megy?! 😛Luck majdnem eladta
Pizsama
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
CJ-nek egyelőre jobban megy a futás mint Gurley-nek.PFF szerint van 20 másik ilyen futó a ligában
Pizsama
több mint 5 éve
Antonius
1 700
na, most már jó lenne, ha elkezdenének működni Zeke futásai is...
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Akarja itt valaki nézni és kommentelni a meccset, vagy csak a baromság megy?! 😛???
Pizsama
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mikor hogy .....😃Én vagyok Pizsama fánNa el bandi ez mar kezd sok lenni. Akkor most pizsoma vagy vagy betyar vagy el ba'ndi?
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
gabistar
több mint 5 éve
Akarja itt valaki nézni és kommentelni a meccset, vagy csak a baromság megy?! 😛
több mint 5 éve
Az orosz eredménykövetős botok is? Na szép. 😊Lassan megtanulhatnad, hogy itt minden miattam van!Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Az stez miatt volt???!!!
Sixo
Cypress
Stez
több mint 5 éve
mint kb most a kinek szurkolok részt naponta 3szor lecserélte a nevét, mondjuk a HSZ számából tudni lehetett, hogy ki az, pont mint amikor robi változtatta meg a nevét, hogy jött egy név akit még sosem láttunk 20-30k HSZ-elMondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Az stez miatt volt???!!!
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
gedam
5 905
garett mindjá behozza romot
több mint 5 éve
CJ-nek egyelőre jobban megy a futás mint Gurley-nek. Mondjuk mostanában tök kevesett használjuk Gurley-t passzjátékokhoz.
több mint 5 éve
Lassan megtanulhatnad, hogy itt minden miattam van!Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Az stez miatt volt???!!!
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Én vagyok Pizsama fánNa el bandi ez mar kezd sok lenni. Akkor most pizsoma vagy vagy betyar vagy el ba'ndi?
több mint 5 éve
jah , hogy csak nálad, akkor még eszük is robiéknakMondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Lehetett siman. Csak nalam tiltotta le a baggio, hogy akkor en majd jol sirok emiatt.
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Az stez miatt volt???!!!
Sixo
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Én vagyok Pizsama fánott száradsz?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
De hogy tudta, hogy csak te ne tudnal. ha barmikor barhol ujra regelhetsz???Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Lehetett siman. Csak nalam tiltotta le a baggio, hogy akkor en majd jol sirok emiatt.
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én vagyok Pizsama fán
több mint 5 éve
Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Lehetett siman. Csak nalam tiltotta le a baggio, hogy akkor en majd jol sirok emiatt.
Sixo
több mint 5 éve
Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.Haromt/Bria/Höri álnéven
Sixo
több mint 5 éve
gedam
5 905
nagyon sokat van fent a D, nem lesz ennek így jó vége...
Antonius
én csak azt tudom, hogy nálunk 0VégülisA #nflhu-ról idéznék 2 tweetet:Az első kérdés teljesen legitim
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy hány passz megengedett egy play alatt? #nflhu
Mikor félidők végén behúzzák a vörös field goal vonalat, az mit jelent?
Nem onnan rúgják a field goalt ahonnan akarják?
jamaicababa
Jakehomer
jamaicababa
több mint 5 éve
Mondjuk azért már valaki lelőhetné nekem a poént, hogy ki is pizsama fan. Ha jól tudom stez ámokfutása óta nem lehet nevet változtatni.