Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
NaSárga csíkot mivel festik fel mert olyan gyorsan szárad
Mondjatok valami baromságot aztan megírom nekik smsben
jamaicababa
Üdv
Elemér
Tessék
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Cypress
3 228
A neveltetésem megakadályoz abban, hogy ilyen bátor kijelentésre vetemedjek. 😀Akarod mondani lyuk sógor 😅Nem vágom a rokoni szálakat, de lehet a sógor helyénvalóbb lenne. 😀O a hugod? Akkor mostmar hivhatlak tesonak?Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
i.pinimg.com/originals/dd/ac/51/ddac51dbfb995c22a194a95fd1d4ab8c.jpg
Cypress
Stez
gabistar
Stez
Cypress
Pizsama fan
több mint 5 éve
gabor25
5 144
amúgy ki ma a szakértő a Sporttv-n?Avagy kik vannak a sport tv ben ma, mind a ketten?
Tactful Cactus
több mint 5 éve
gabor25
5 144
tul jo volt neki...: )NaMiért nem tartotta meg Coopert Gruden?
jamaicababa
Pizsama
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
amúgy ki ma a szakértő a Sporttv-n?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Nabortles nfl szintű qb
jamaicababa
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
A rams byeweek óta néha azt hiszem keenumot látomGoffot ti milyen polcra helyezitek?#nemelit
Cruyffista
shagi0206
több mint 5 éve
A Steelers egyetlen szerény játékosa, aki ráadásul még jó is.tyson ?Goffot ti milyen polcra helyezitek?Alu
Cruyffista
ThundersNFL
Sixo
több mint 5 éve
NaMiért nem tartotta meg Coopert Gruden?
jamaicababa
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nagy rajongóm, nem tud nélkülem élni, hetente bombáz ilyenekkel.Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez
gabistar
több mint 5 éve
fujskizoAkarod mondani lyuk sógor 😅Nem vágom a rokoni szálakat, de lehet a sógor helyénvalóbb lenne. 😀O a hugod? Akkor mostmar hivhatlak tesonak?Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez
gabistar
Stez
Cypress
Pizsama fan
több mint 5 éve
NaMondjatok valami baromságot aztan megírom nekik smsben
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
A Jags minden csattal kapcsolatban releváns. Vagy ha nem, majd ln valahogy odakötöm. 😊Itt már most több izgalom volt mint a Colts meccsen összesen 😊Mivel a bowl.hu topic az NFL felett áll ez még mindig a Colts meccs. Holnap nyitnak egy Cowboys @ Rams topicot ahova iktriad beír valamit a JAXről aztán le is zárják.
Tomcsik
bobi0092
több mint 5 éve
tyson ?Goffot ti milyen polcra helyezitek?Alu
Cruyffista
ThundersNFL
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
nem, nem őt kérdezteGoffot ti milyen polcra helyezitek?#nemelit
Cruyffista
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Goffot ti milyen polcra helyezitek?Alu
Cruyffista
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akarod mondani lyuk sógor 😅Nem vágom a rokoni szálakat, de lehet a sógor helyénvalóbb lenne. 😀O a hugod? Akkor mostmar hivhatlak tesonak?Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez
gabistar
Stez
Cypress
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Itt már most több izgalom volt mint a Colts meccsen összesen 😊Mivel a bowl.hu topic az NFL felett áll ez még mindig a Colts meccs. Holnap nyitnak egy Cowboys @ Rams topicot ahova iktriad beír valamit a JAXről aztán le is zárják.
Tomcsik
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
nekem te meg ne mond már, hogy mikor veszhetek össze veled ...tixoval en soha, sehol, semmirolstezzel én bármikor bárhol bármirőlÖssze ne vesszetek 😅😅és honnan a román tevenyereggyártó kisiparos kurva isteniből kellene nekem a stílusa alapján felismernem, hacsak nem jafl-ösRanezel a stilusra es fel perc alatt latod, ki az acc, de hat miert is varnank el toled, hogy ikut hasznalj, te gyepekiraly xdlehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Cső, tesó! Bárki is legyél.
Pizsama
Sixo
Stez
Sixo
Pizsama fan
Sixo
Stez
több mint 5 éve
gedam
5 905
a csífsz lesz az új pecc
több mint 5 éve
Nem értem. Minek futtatott McVay megint 2nd down-ra a RZ-ben?! Előző drive-ban se ette meg a Boyz D!
több mint 5 éve
Goffot ti milyen polcra helyezitek?Könyves
Cruyffista
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh