Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
gedam
5 905
na kezdődik a faszság sms cunami
több mint 5 éve
ha jönnek megint a jó kis sms-ek, iktriad megint felvett bár személyiséget, pont én zita vagy ki az isten
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Goffot ti milyen polcra helyezitek?
több mint 5 éve
tixoval en soha, sehol, semmirolstezzel én bármikor bárhol bármirőlÖssze ne vesszetek 😅😅és honnan a román tevenyereggyártó kisiparos kurva isteniből kellene nekem a stílusa alapján felismernem, hacsak nem jafl-ösRanezel a stilusra es fel perc alatt latod, ki az acc, de hat miert is varnank el toled, hogy ikut hasznalj, te gyepekiraly xdlehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Cső, tesó! Bárki is legyél.
Pizsama
Sixo
Stez
Sixo
Pizsama fan
Sixo
több mint 5 éve
Az előző meccs után? Kamu sms alert
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
usa-ban még nem !jolesz az manak is nem? Mar elmult ejfel hahah...Na még egy páleszez nálad úgy megy, mint anyónál? mert ha igen akkor nem akarlak felzaklatni, de csak holnap játszik a pecc
ThundersNFL
Sixo
gabistar
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Jaylon Smithet de imádtam anno a drafton, jól járt a Dallas hogy megkockáztatta a sérülése ellenére...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nem vágom a rokoni szálakat, de lehet a sógor helyénvalóbb lenne. 😀O a hugod? Akkor mostmar hivhatlak tesonak?Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
i.pinimg.com/originals/dd/ac/51/ddac51dbfb995c22a194a95fd1d4ab8c.jpg
Cypress
Stez
gabistar
Stez
több mint 5 éve
1 sör jipiiii
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
gabor25
5 144
jolesz az manak is nem? Mar elmult ejfel hahah...Na még egy páleszez nálad úgy megy, mint anyónál? mert ha igen akkor nem akarlak felzaklatni, de csak holnap játszik a pecc
ThundersNFL
Sixo
több mint 5 éve
Antonius
1 700
na, ez szép munka, másodszor is sikerült őket FG-on tartani a RZban
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
stezzel én bármikor bárhol bármirőlÖssze ne vesszetek 😅😅és honnan a román tevenyereggyártó kisiparos kurva isteniből kellene nekem a stílusa alapján felismernem, hacsak nem jafl-ösRanezel a stilusra es fel perc alatt latod, ki az acc, de hat miert is varnank el toled, hogy ikut hasznalj, te gyepekiraly xdlehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
Sixo
Stez
Sixo
Pizsama fan
több mint 5 éve
Azt mondjuk hova dobta
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ha akarsz hivj big bro nak. Haha.O a hugod? Akkor mostmar hivhatlak tesonak?Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez
gabistar
Stez
több mint 5 éve
Na még egy páleszez nálad úgy megy, mint anyónál? mert ha igen akkor nem akarlak felzaklatni, de csak holnap játszik a pecc
ThundersNFL
több mint 5 éve
Pedig semmi extrát nem csináltHavi négy kiló+ ???? Az paradés.Ha fogyni akar a legjobb a szénhidrát diéta... Nejem 6 hónap alatt 25 kg fogyott....Megvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 5 éve
O a hugod? Akkor mostmar hivhatlak tesonak?Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez
gabistar
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
erőltetett az a mosoly, tudja hogy most meg kell néznie a KC- Colts meccset.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Össze ne vesszetek 😅😅és honnan a román tevenyereggyártó kisiparos kurva isteniből kellene nekem a stílusa alapján felismernem, hacsak nem jafl-ösRanezel a stilusra es fel perc alatt latod, ki az acc, de hat miert is varnank el toled, hogy ikut hasznalj, te gyepekiraly xdlehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
Sixo
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Eskü hogy nem. Kicsit be is vagyok parázva.Skizofrén a gyerökLófaszt csak két accountról nyomod 😀Nédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
bobi0092
ThundersNFL
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Varj, akkor mar most tuti jol leszel, mert vagy 40x visszajatszak. Haha.Faszomat iszok még1etNa még egy páleszköpd vissza
ThundersNFL
gedam
ThundersNFL
több mint 5 éve
Faszomat iszok még1etNa még egy páleszköpd vissza
ThundersNFL
gedam
Draft
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Hogy szerezted meg a hugom kepet. Cybercsibesz... hahaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez
több mint 5 éve
remélem rózsaszirmokat egyből kibasztad a kukábaMi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
Cypress
Stez