Kansas City Chiefs - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
LOL, eddig volt naluk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
sorry, a secondarynek 1.elso jax int es elso Mahomes int. ezt o dobta tul magasra2. Jacknek már volt egy a Giants ellen, abból TD lett.
Borbinho
iktriad
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
elso jax int es elso Mahomes int. ezt o dobta tul magasra2. Jacknek már volt egy a Giants ellen, abból TD lett.
Borbinho
több mint 6 éve
Na akkor megvan a tűzkeresztség, már érett....
több mint 6 éve
Elobb is magas volt. En szinte biztosra vettem ma lesz IT. Azert nonszzensz, hogy egy gunslingernek pickje sincs. 😀
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 018
elso jax int es elso Mahomes int. ezt o dobta tul magasraFelesleges volt 3 ember közé bedobni.
Borbinho
több mint 6 éve
Bazeg INT. Mahomes egyébként ezen kívül úgy olvassa a playeket, mint az álom.
több mint 6 éve
Első DB pick idén.
több mint 6 éve
elso jax int es elso Mahomes int. ezt o dobta tul magasra
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
First pick. Na, errol is lesz 28 cikk.
több mint 6 éve
Nem bírsz Mahomessel. Simán outcoachingolva vagyunk amúgy eddig.
több mint 6 éve
komplett secondaryt odaadnám Mahomesért
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 018
Úgy érzik simán belefér, mert jobbak.1 yardra a fakezű Blake vagy a működő futás közül kell választani és elbasztákne fuss baszod az ment...inkább passzoljatok kétszer . van egyáltalán minőségi skill player a Jags O ban?Igen, minden héten más. Csak nem tudjuk melyik héten ki lesz az.
gordon
iktriad
Húsrágó
több mint 6 éve
Yeldon hasit ma. O a valasz.
több mint 6 éve
1 yardra a fakezű Blake vagy a működő futás közül kell választani és elbasztákne fuss baszod az ment...inkább passzoljatok kétszer . van egyáltalán minőségi skill player a Jags O ban?Igen, minden héten más. Csak nem tudjuk melyik héten ki lesz az.
gordon
iktriad
több mint 6 éve
ne fuss baszod az ment...inkább passzoljatok kétszer . van egyáltalán minőségi skill player a Jags O ban?Így hogy 4nette nincs, nincs.
gordon
Csak azt nem értem, mi a faxér nem lehet berúgni a FG-t. Nem a 4. negyedben vagyunk 6 pontos hátrányban.
több mint 6 éve
ne fuss baszod az ment...inkább passzoljatok kétszer . van egyáltalán minőségi skill player a Jags O ban?en azt hittem designed qb run jon 4.re, nagyon adta volna magat, raadasul Borszesz jobb labon, mint sokan gondoljak.
gordon
több mint 6 éve
ne fuss baszod az ment...inkább passzoljatok kétszer . van egyáltalán minőségi skill player a Jags O ban?Igen, minden héten más. Csak nem tudjuk melyik héten ki lesz az.
gordon
több mint 6 éve
ne fuss baszod az ment...inkább passzoljatok kétszer . van egyáltalán minőségi skill player a Jags O ban?
több mint 6 éve
nagyott mentett a rookie safety, de holding gyanus volt azert.most kell nekimenni es elrontani a 4.kiserletet!Ugy is van!
Borbinho
ulpianus
több mint 6 éve
Megérte az a lényeg.
több mint 6 éve
most kell nekimenni es elrontani a 4.kiserletet!Ugy is van!
Borbinho
több mint 6 éve
most kell nekimenni es elrontani a 4.kiserletet!
több mint 6 éve
Kozben a Jets vezet a Donkeys ellen. Hajra Jets!
több mint 6 éve
Mahomes, Wentz, Goff (?), Jimmy G(???) es akk meg a idei class...sztem ebbol egy a Big Ben/Eli/Rivers/Alexejevics/ARod/Romo/PM/Brady korszaknal is nagyobb QB kanaan johet a kovi 1.5-2evtizedben...egyelore jobb a KC offense mint vartam, es a KC def is.
Hajra Fonokok! 😀