Kansas City Chiefs - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Tegnap együtt vacsoráztak Bortlesszel. 😊HenneKessler time? (lol Henne KC backup? nem is tudtam 😀)
Borbinho
több mint 6 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ez a csapat a Patriots elleni meccsen kívül idén nem érdemel PO-t eddig. Lehet itt a D akár mekkora arc, az offense teljesen világtalan.
több mint 6 éve
Hihetetlen, ahogy Reid ott ül minden drive után mellette. Szerintem fogadott fia lett.... Meg iscértem vhol.Meg hat a vedelmet legtobbszor nem is akarja latni. Bar ma elviselhetoek. Foleg Ford es Jones.
dande
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Szép passz volt pedig. 😀
több mint 6 éve
Vintage Jaguars!
több mint 6 éve
Hihetetlen, ahogy Reid ott ül minden drive után mellette. Szerintem fogadott fia lett.... Meg iscértem vhol.
több mint 6 éve
BESÍROK BAZDMEG
több mint 6 éve
Jones! Mekkora kiralysag, mikor a nagyfiuk visznek be TDt!
több mint 6 éve
Legalabb mi szereztunk pontot. Maradt nekik majdnem 2 perc. Ki lehetne birni.
több mint 6 éve
Szééééép sack.
több mint 6 éve
Mahomes gondolt a Butker fantasy tulajokra is, #respect
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
részemről kikapcs, bárkiket elcserelnék egy használható QB-ra
több mint 6 éve
túlságosan agresszív a jags d hívás, sokadik nagy play t szívják be ez miatt
több mint 6 éve
lol ropke 500 yarddal van tobbje Kelcenek 2016 ota mint a 2. TE-nek (Ertz). az komoly
több mint 6 éve
Bortles kopaszodik? 😮Már egy ideje.
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 018
Bortles kopaszodik? 😮
több mint 6 éve
LOL, eddig volt naluk.Kicsit késik a streamem 😊
ulpianus
több mint 6 éve
Grat Chiefs a W-hez.
több mint 6 éve
Jólvan, villany leó mára 😀
több mint 6 éve
circa.brightspotcdn.com/dims4/default/662f8e4/2147483647/strip/true/crop/1000x1000+0+0/resize/1200x1200!/quality/90/?url=http%3A%2F%2Fcirca.brightspotcdn.com%2Fe5%2Fe5beec4b0701e3100d05da531c35faf5%2F3557d382-5035-41ee-b836-9ab6c666fc56-EscalatedQuicklyThumb.jpg
több mint 6 éve
Cserébe Corey Grant ma nem jön már vissza. Maradt Yeldon, Wilds meg esetleg Bohanon és esetleg Bortles. Pont amikor kéne pár futó...Miért is nem igazoltunk egy RB-t se a héten amúgy?