NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 571
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
több mint 4 éve
Hát a lábonlövés is jo szó ráDe hát mi meg szülünk. Ez az smsek halálcsillaga. Mégis besül?Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.Látod, ír valami jólértesült egy sms-t a Raiders esetleges vegasi költözéséről és már be is olvassák. Na ilyeneket kell írni.
akdestroyer
Kampman
akdestroyer
Mint a Raiders esetében
több mint 4 éve
Nem tudom milyen a meccs...Neked nem szoltak, hogy a Chargers is most jaccik? Bar egyelore nem vmi fenyesen.
Mert a sport 1en a Lakers - Mavericks rohadt jó és muszáj nézni 😎
De ahogy látom nem maradok le semmiről
Chargers LT
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Lawson istenem... Ezt hogy nem fogja meg bárki?!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem tudom milyen a meccs...Mert a sport 1en a Lakers - Mavericks rohadt jó és muszáj nézni 😎
De ahogy látom nem maradok le semmiről
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
De hát mi meg szülünk. Ez az smsek halálcsillaga. Mégis besül?Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.Látod, ír valami jólértesült egy sms-t a Raiders esetleges vegasi költözéséről és már be is olvassák. Na ilyeneket kell írni.
akdestroyer
Kampman
több mint 4 éve
Félidőben aluka lesz!😂😂
több mint 4 éve
Még jó, hogy a szezonban nem az első alkalom... Ferrel...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
tele vagyunk hülye fasz hibákkal
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Kampman
28 300
Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.Látod, ír valami jólértesült egy sms-t a Raiders esetleges vegasi költözéséről és már be is olvassák. Na ilyeneket kell írni.
akdestroyer
több mint 4 éve
Szokásos faszkodás....
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.
több mint 4 éve
gedam
5 905
análitikus, eszembe jutott a szakmámmost mán mindenki nekimegy anatikailag a negyedikeknek, mert mi nekimegyünk?ha 'anatikailag' megoldható, miért ne?
rúgni kellett volna
gedam
Tactful Cactus
több mint 4 éve
gedam
5 905
mondjuk tényleg csábítómost mán mindenki nekimegy anatikailag a negyedikeknek, mert mi nekimegyünk?Az ellenfel huszasan ez siman belefer, kis vezetesnel. 1 yard nem akkora tav. De van olyan, hogy jok a vedok.
rúgni kellett volna
gedam
ulpianus
több mint 4 éve
Jacobs 1000 yard felettFuni kell és védekezni! Old school foci.
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
Jacobs 1000 yard felett
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
most mán mindenki nekimegy anatikailag a negyedikeknek, mert mi nekimegyünk?Az ellenfel huszasan ez siman belefer, kis vezetesnel. 1 yard nem akkora tav. De van olyan, hogy jok a vedok.
rúgni kellett volna
gedam
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
most mán mindenki nekimegy anatikailag a negyedikeknek, mert mi nekimegyünk?ha 'anatikailag' megoldható, miért ne?
rúgni kellett volna
gedam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
most mán mindenki nekimegy anatikailag a negyedikeknek, mert mi nekimegyünk?Ott neki kellett menni, csak szar játékhívás volt.
rúgni kellett volna
gedam
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Kampman
28 300
Trevor Davis, ezt is honnan szalajtották?Én nem ismerem.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Mi a fasz? Kivédekeztük? Tényleg? 😱