NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 593
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
több mint 4 éve
Levi
597
De ha most kiveszi Davist, akkor miért hívta rá a 4&1et?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
Mondjuk ez jo dontes volt Majomsztol.meg egy parádés zónavédekezés tőlünk
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Mondjuk ez jo dontes volt Majomsztol.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Na jóéjt skacok! Kitartást!
több mint 4 éve
Tul sok a bunti a Raidersnel.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Arra lusta vagyok, inkabb megkerdezem SMS-ben 😀Es ne felejtsd el hozzatenni, hogy kinek szurkoltok ti es kinek fog a gyerek, valamint hogy holnap vizsgazol.Szerintem olvass vissza. 😀
casaubon
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Es ne felejtsd el hozzatenni, hogy kinek szurkoltok ti es kinek fog a gyerek, valamint hogy holnap vizsgazol.Szerintem olvass vissza. 😀
casaubon
több mint 4 éve
casaubon
2 391
A mai meccs alapjan megint orulok, hogy mar nem Green Bayben rontja a levegotAkarás megint nulla.Davis olyan ostoba, mint egy farönk.
TST
Amadeus
több mint 4 éve
gedam
5 905
így, hogy nem sikerült ezt is inkább puntolni kellett volna
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Es ne felejtsd el hozzatenni, hogy kinek szurkoltok ti es kinek fog a gyerek, valamint hogy holnap vizsgazol.Írd meg hogy Vegasban szültök, háthaDe hát mi meg szülünk. Ez az smsek halálcsillaga. Mégis besül?Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.Látod, ír valami jólértesült egy sms-t a Raiders esetleges vegasi költözéséről és már be is olvassák. Na ilyeneket kell írni.
akdestroyer
Kampman
akdestroyer
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
Akarás megint nulla.Davis olyan ostoba, mint egy farönk.
TST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Akarás megint nulla.
több mint 4 éve
Kampman
28 301
Semmi közünk hozzá
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
bakker, és a Patrik vagy Richárd nevek között nem tudtok dönteni.Írd meg hogy Vegasban szültök, háthaDe hát mi meg szülünk. Ez az smsek halálcsillaga. Mégis besül?Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.Látod, ír valami jólértesült egy sms-t a Raiders esetleges vegasi költözéséről és már be is olvassák. Na ilyeneket kell írni.
akdestroyer
Kampman
akdestroyer
Peszinter Ferenc
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Ahogy az NBA sem! 😉Nem bírom nézni a szenvedést... Ez az idei csapat nem önmagaNem tudom milyen a meccs...Neked nem szoltak, hogy a Chargers is most jaccik? Bar egyelore nem vmi fenyesen.
Mert a sport 1en a Lakers - Mavericks rohadt jó és muszáj nézni 😎
De ahogy látom nem maradok le semmiről
Chargers LT
ulpianus
Chargers LT
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Írd meg hogy Vegasban szültök, háthaDe hát mi meg szülünk. Ez az smsek halálcsillaga. Mégis besül?Szerintem Zoli olvassa a Hawks topicot, mert bár már lement egy negyed, mégis csak 1x kereszteztek az útvonalak.Látod, ír valami jólértesült egy sms-t a Raiders esetleges vegasi költözéséről és már be is olvassák. Na ilyeneket kell írni.
akdestroyer
Kampman
akdestroyer
több mint 4 éve
Nem bírom nézni a szenvedést... Ez az idei csapat nem önmagaNem tudom milyen a meccs...Neked nem szoltak, hogy a Chargers is most jaccik? Bar egyelore nem vmi fenyesen.
Chargers LT
ulpianus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem tudom milyen a meccs...Csak szólok, hogy ti is játszotok 😊
Chargers LT
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Akkora mákos amúgy Mahomes... Ezek a szuper dobások egyre rosszabbak, de sose bünteti a védelem
több mint 4 éve
Miii? Na neeee! Ezt, hogy nem lett INT? 😀😀😀😀