Konfdöntők
9 hónapja
Túmenimem, tényleg mindent elbasznak
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
lehet egy cspaat ennyire hülye mint ma a ravens???
9 hónapja
Milyen kurva jó meccs lenne ez azzal a 24:17es eredménnyel, ahol most lehetne nézni egy kis KC magicet.
9 hónapja
Mint a szezonnyitót?a Lions esélytelen a KC ellenHa a 49ers-t megveri a Lions, akkor a KC-t is szerintem.én a 49ersnek szurkolok a Lions ellen. de csak azért mert nagyobb eséllyel verik el a Chiefst a döntőben.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
deyell
balintbaba
röhögve, rutinból megnyernék
NB2
Tepper takarodj!
9 hónapja
Tdog
653
Ennyire swiftet tolni..
9 hónapja
Pontosan.a Lions esélytelen a KC ellenHa a 49ers-t megveri a Lions, akkor a KC-t is szerintem.én a 49ersnek szurkolok a Lions ellen. de csak azért mert nagyobb eséllyel verik el a Chiefst a döntőben.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
deyell
balintbaba
NB2
9 hónapja
Foldesi26
317
Dobperges, 3 negyed utan sikerult 3 pontot feltenni!!
9 hónapja
Sporik is tudják a scriptet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Nem létező íveket használ!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Kifejezetten szeretek drukkolni a divizión belüli csapatoknak, miután megvívtuk a magunk harcait az alapszakaszban. Valahol egy hajóban evezünk.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Divízióriválisnak alapvetően nem szurkolnék, de talán tényleg ők lennének a legjobb eshetőség a fennmaradt 3 közül.
Eazzy
Kampman
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
9 hónapja
Te kretén aki a mikrofon mögött vagy, saját támadásnál időt fog kérni, mikor labdát kell még szeretni….mindenkit szeretni kell 😀
Utley
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
Goff...Ha a 49ers-t megveri a Lions, akkor a KC-t is szerintem.én a 49ersnek szurkolok a Lions ellen. de csak azért mert nagyobb eséllyel verik el a Chiefst a döntőben.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
deyell
balintbaba
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Te kretén aki a mikrofon mögött vagy, saját támadásnál időt fog kérni, mikor labdát kell még szeretni….www.youtube.com/watch?v=u5zcf7Wak2c
Utley
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Tdog
653
Kar ezert bazdmeg, Ravens azert 2.felidot jol ledominalta aztan semmit se er ugy nez ki
9 hónapja
a Lions esélytelen a KC ellenHa a 49ers-t megveri a Lions, akkor a KC-t is szerintem.én a 49ersnek szurkolok a Lions ellen. de csak azért mert nagyobb eséllyel verik el a Chiefst a döntőben.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
deyell
balintbaba
9 hónapja
Utley
264
Te kretén aki a mikrofon mögött vagy, saját támadásnál időt fog kérni, mikor labdát kell még szeretni….
9 hónapja
Kb. a szezon felétől mondom, hogy nem annyira jók, amekkora hájp van körülöttük. Viszont régóta SF-gyűrűt tippelek. Nem szeretnék tévedni.🙂Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Divízióriválisnak alapvetően nem szurkolnék, de talán tényleg ők lennének a legjobb eshetőség a fennmaradt 3 közül.
Eazzy
Kampman
9 hónapja
Ha a 49ers-t megveri a Lions, akkor a KC-t is szerintem.én a 49ersnek szurkolok a Lions ellen. de csak azért mert nagyobb eséllyel verik el a Chiefst a döntőben.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
deyell
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Nem úgy volt, hogy idén az AFC toronymagasan jobb az NFC-nél?Northban minden csapat pozitív lett
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
deyell
11 702
én a 49ersnek szurkolok a Lions ellen. de csak azért mert nagyobb eséllyel verik el a Chiefst a döntőben.Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
SBL
choose life
9 hónapja
Gondoljatok arra, hogy mennyivel édesebb lesz így, hogy a Lions csapja meg a KCt 😀😀❤️
| sry petey |
Hanni
9 hónapja
SBL
2 213
Remélem nem csak én szurkolok nagyon nagyon a Lions-nak, mekkora lenne egy SB, tölük nem sajnálom kicsit se…Szerintem nájnersz szurkolókon kivül mindenki.
Eazzy
9 hónapja
az saleh, nem?Kiesett a Jets a ligából?salah kiesése ennyit számít?Egész tornán szarok, ez is fix iksz voltna nem baj, lehet az Egyiptom - Kongói DK tizipárbajt nézni nyugodtanMiért nem vagyok meglepve, hogy Egyiptom megint chokerkedik egy gyengébb ellenfél ellen?
Löfli
Kampman
warr_b
Negritis, a vajda
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!