Konfdöntők
9 hónapja
Es MVS elkapja? 😳Persze, mert elbotlott.
casaubon
9 hónapja
19 másodpercet pörgetni nincs értelme, ha full 2 perced maradt... és 3rd down conversion game over.Max Carrol hívott volna futást. Ja nem 😀Hallottam, sajnos magyaron néztem... inkább hagyjuk.Első okos dolog, amit kommentátorok mondtak ma este... kb ez volt a terv, és idő miatt igazából a 15 yard se számít.Konkrétan Romo
Kár hogy erre is csak az amcsik jöttek rá.
Igor
Assurbanapli
Tök egyértelmű volt h 2:19-nél nem fognak harmadikra futást hívni...
Grat a Chiefsnek, hajrá Lions!
Igor
Toca
Ezt még a konzervatív(???) Andy Reid is felfogta. Teljesen alap dolgok...
Tragikus kommentálás volt, majdnem olyan jó mint a Ravens mai teljesítménye... kedvencem a negyedik negyedből.
Kommentátor A: nagyon rossz passz volt
(2 seccel, 1 visszalassítással később)
Kommentátor B: nyújtózkodott érte, és alig maradt le róla!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
9 hónapja
Kampman
28 290
És baszki 0 pontot kellett felraknia a Chiefsnek a második félidőben... totális leolvadás a Ravenstől...Volt néhány gyengébb playoff (2016 pl.), de ez most tényleg kicsit all-time gyenge.
Egyébként csak friss az élmény vagy idén a PO meccsek elég nívótlanok úgy összképre?
bobi0092
9 hónapja
Cypress
3 228
Ez így volt tökéletes. Mindegy mennyire tud futni Lamar, a játékintelligenciája továbbra sincs meg, és nem is lesz. Sosem fog SB-t nyerni vele a Ravens. 😀
9 hónapja
A jó Isten áldjon meg Spagniiii!Te ma azért mindenképp örültél volna valamiért 😀
R4v3N
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
ezaz, Kongó nyert!Jön Guinea, tovább kell menni!
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Azért le a kalappal a KC előtt. Nem hittem volna...
9 hónapja
Foldesi26
317
Sima KC iden is… Rendes QB nelkul nehez🥲
9 hónapja
Klemó
5 656
Monken ezt tulgondolta es nem kicsit....
9 hónapja
(Matt) Nagy hívás volt ez a KáCétől.
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
ő túl jó hozzánkLegalabb egy ex- Packers jatékosnak jó estéje lesziktriad?
gamerkr
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Assurbanapli
1 355
Aikman is. Dallasban ennek vannak hagyományai 🙂Romo egy legenda kommentátorkéntElső okos dolog, amit kommentátorok mondtak ma este... kb ez volt a terv, és idő miatt igazából a 15 yard se számít.Konkrétan Romo
Igor
Assurbanapli
petey
9 hónapja
bobi0092
4 353
És baszki 0 pontot kellett felraknia a Chiefsnek a második félidőben... totális leolvadás a Ravenstől...Egyébként csak friss az élmény vagy idén a PO meccsek elég nívótlanok úgy összképre?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
9 hónapja
Max Carrol hívott volna futást. Ja nem 😀Hallottam, sajnos magyaron néztem... inkább hagyjuk.Első okos dolog, amit kommentátorok mondtak ma este... kb ez volt a terv, és idő miatt igazából a 15 yard se számít.Konkrétan Romo
Igor
Assurbanapli
Tök egyértelmű volt h 2:19-nél nem fognak harmadikra futást hívni...
Grat a Chiefsnek, hajrá Lions!
Igor
Szerkesztette: Toca
9 hónapja
Legalabb egy ex- Packers jatékosnak jó estéje lesziktriad?
gamerkr
9 hónapja
game over
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
R4v3N
147
A jó Isten áldjon meg Spagniiii!
9 hónapja
Amikor kell 😁😁😁
9 hónapja
Romo egy legenda kommentátorkéntElső okos dolog, amit kommentátorok mondtak ma este... kb ez volt a terv, és idő miatt igazából a 15 yard se számít.Konkrétan Romo
Igor
Assurbanapli
9 hónapja
Legalabb egy ex- Packers jatékosnak jó estéje lesz
9 hónapja
ezaz, Kongó nyert!
9 hónapja
Bezzeg a Packersben
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018