Konfdöntők
9 hónapja
Azèrt az ünnepl3s mièrt nem fèr bele az Arènának????Gondolom már ők is unják.
dande2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Jöhet a jinx, kezdődik a második meccs 😀Utolsó másodperces FG-lal nyer a !9ers!
9 hónapja
Akkor jó ☺️Én nem.Most ezt te sem gondolod komolyan őszintén...nem reped mèg az a plafon 🙋😉 hidd el èn 20 èvig tudnám èlvezni 😉Az Eagles dinasztia is kurvamód unalmas lenne, ahogy Brekiéket is nagyon uncsi minden évben SB-ban látni.Főleg ha nem a mi csapatunk csinálja 😁😁😁utálom a dinasztiákatUgyanezt akartam írni
Tactful Cactus
mustaine
dande2
mustaine
dande2
mustaine
9 hónapja
Azèrt az ünnepl3s mièrt nem fèr bele az Arènának????
9 hónapja
SBL
2 213
Swift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
Volt aki Andy Reidet csöcsörézte.
9 hónapja
Én nem.Most ezt te sem gondolod komolyan őszintén...nem reped mèg az a plafon 🙋😉 hidd el èn 20 èvig tudnám èlvezni 😉Az Eagles dinasztia is kurvamód unalmas lenne, ahogy Brekiéket is nagyon uncsi minden évben SB-ban látni.Főleg ha nem a mi csapatunk csinálja 😁😁😁utálom a dinasztiákatUgyanezt akartam írni
Tactful Cactus
mustaine
dande2
mustaine
dande2
9 hónapja
garincsa
465
Oké hogy Lamar playoffba szar de lassan nem kellene elővenni Haribót is? Tomlint ugyanezért akarják elzavarni a saját szurkolóik
9 hónapja
Most ezt te sem gondolod komolyan őszintén...nem reped mèg az a plafon 🙋😉 hidd el èn 20 èvig tudnám èlvezni 😉Az Eagles dinasztia is kurvamód unalmas lenne, ahogy Brekiéket is nagyon uncsi minden évben SB-ban látni.Főleg ha nem a mi csapatunk csinálja 😁😁😁utálom a dinasztiákatUgyanezt akartam írni
Tactful Cactus
mustaine
dande2
mustaine
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
jó szar, felejtős meccs lettKivagyok én, hogy véleményt mondjak. De ha már meglettem szólítva, a második félidő inkább volt egy freak show, mint egy kompetitív második félidő. Ugyanakkor az is lehet, hogy már túl sok meccset láttam az elmúlt 15 évben és túl magasan van az ingerküszöb.Szerinted ez jó meccs volt?Ha a GB nincs PO-ban, akkor nyilvánvalóan alsópolcos lehet a színvonal. Ez nem is kérdés. 😀És baszki 0 pontot kellett felraknia a Chiefsnek a második félidőben... totális leolvadás a Ravenstől...Volt néhány gyengébb playoff (2016 pl.), de ez most tényleg kicsit all-time gyenge.
Egyébként csak friss az élmény vagy idén a PO meccsek elég nívótlanok úgy összképre?
bobi0092
Kampman
Cypress
SBL
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Cypress
3 228
Megyek aludni én is.Bárcsak egyszer ilyen kultúráltan tudnék én is elbúcsúzni.
Urak, egy élmény volt, mint mindig. Megtisztelve érzem magam, hogy együtt erdménykövetőzhettünk, jóccakát.
Jan
9 hónapja
Azok szerintem nem. Ott is épp van egy regnáló dinasztia.Hogy az Észak Koreai Kommunista Pártot már ne is említsük!utálom a dinasztiákatA Kínai Kommunista Párt is.
Tactful Cactus
gyeek
SBL
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
9 hónapja
Cypress
3 228
Kivagyok én, hogy véleményt mondjak. De ha már meglettem szólítva, a második félidő inkább volt egy freak show, mint egy kompetitív második félidő. Ugyanakkor az is lehet, hogy már túl sok meccset láttam az elmúlt 15 évben és túl magasan van az ingerküszöb.Szerinted ez jó meccs volt?Ha a GB nincs PO-ban, akkor nyilvánvalóan alsópolcos lehet a színvonal. Ez nem is kérdés. 😀És baszki 0 pontot kellett felraknia a Chiefsnek a második félidőben... totális leolvadás a Ravenstől...Volt néhány gyengébb playoff (2016 pl.), de ez most tényleg kicsit all-time gyenge.
Egyébként csak friss az élmény vagy idén a PO meccsek elég nívótlanok úgy összképre?
bobi0092
Kampman
Cypress
SBL
9 hónapja
Toto21
5 950
Swift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzá
9 hónapja
Az Eagles dinasztia is kurvamód unalmas lenne, ahogy Brekiéket is nagyon uncsi minden évben SB-ban látni.Főleg ha nem a mi csapatunk csinálja 😁😁😁utálom a dinasztiákatUgyanezt akartam írni
Tactful Cactus
mustaine
dande2
9 hónapja
LJ nem ment pacsizni Mahomes-hoz.Biztos mert nem szerzett VIP Taylor Swift koncertjegyeket.
Vitézlő Titoknok tomz
Aha. Nos ez esetben az AFC döntőt már az nyerte, akinél több ex-jaguár volt. Ez jó jel nektek, mert nálatok 4 ilyen van rosteren (Brenadon Allen, Bartch, Conley, Gipson)az egy szem Tyson Alualuval szemben, aki még ha 2-nek is számít nem elég.a költő arra utalt, hogy valaki megidéz egy ex játékost az már-már iktriadi magasság, ahol MINDENKINEK tudni kell, hogy ki és mikor játszott a Jags-ben 😀Hacsak nem esett ki pár év egy komoly agyrázkódás mellékhatásaként, nem emlékszem, hogy a Tundrán játszottam volna.Legalabb egy ex- Packers jatékosnak jó estéje lesziktriad?
gamerkr
petey
iktriad
petey
9 hónapja
SBL
2 213
Hogy az Észak Koreai Kommunista Pártot már ne is említsük!utálom a dinasztiákatA Kínai Kommunista Párt is.
Tactful Cactus
gyeek
9 hónapja
9 hónapja
Megyek aludni én is. Urak, egy élmény volt, mint mindig. Megtisztelve érzem magam, hogy együtt erdménykövetőzhettünk, jóccakát.
9 hónapja
LanceVance
1 376
Idén az egész szezon arról szól, hogy D-k karcolnak. Ha engmem kérdeztek inkább ez legyen, mint az NBA hulladék védekezése és 150 pontos meccsek nonstopNe is mond, az elmúlt 2 hét mi volt? 70 pontok mindenhol. Vicc
Eazzy
9 hónapja
nagyon-nagyon sok sikert kivanok a detroitnak!
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
nem is kérdés 😊Főleg ha nem a mi csapatunk csinálja 😁😁😁utálom a dinasztiákatUgyanezt akartam írni
Tactful Cactus
mustaine
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Cypress
3 228
Régi szép idők, de nálatok legalább az irány jó, mi majd úgy kb 2030 magasságában gondolhatunk hangsúlyos PO szereplésre.Akkor mi is ott voltunk.Ha a GB nincs PO-ban, akkor nyilvánvalóan alsópolcos lehet a színvonal. Ez nem is kérdés. 😀És baszki 0 pontot kellett felraknia a Chiefsnek a második félidőben... totális leolvadás a Ravenstől...Volt néhány gyengébb playoff (2016 pl.), de ez most tényleg kicsit all-time gyenge.
bobi0092
Kampman
Cypress
Kampman
9 hónapja
Idén az egész szezon arról szól, hogy D-k karcolnak. Ha engmem kérdeztek inkább ez legyen, mint az NBA hulladék védekezése és 150 pontos meccsek nonstop
Don't talk the walk, Walk the talk!
9 hónapja
Főleg ha nem a mi csapatunk csinálja 😁😁😁utálom a dinasztiákatUgyanezt akartam írni
Tactful Cactus
mustaine
9 hónapja
goboston
221
Most miért, Brady mindig örömmel ment a playoffban pacsizni Mahomes-hoz 😀LJ nem ment pacsizni Mahomes-hoz.Anyját Bradynek ezért is
Vitézlő Titoknok tomz
garincsa