Konfdöntők
9 hónapja
jól van, Erint ma nem a Minecraft támogatja.
9 hónapja
asszem iktriadot most vesztettük el 😊
9 hónapja
casaubon
2 391
Tippre True Detective uj reszNa gó jó meccs. Vagy felőlem 3-ra el is dölhet, és mehetek nyomozni Alaszkába!Akarjam érteni, hogy ez mit jelent?
iktriad
Kampman
9 hónapja
Kampman
28 290
Na gó jó meccs. Vagy felőlem 3-ra el is dölhet, és mehetek nyomozni Alaszkába!Akarjam érteni, hogy ez mit jelent?
iktriad
9 hónapja
Na gó jó meccs. Vagy felőlem 3-ra el is dölhet, és mehetek nyomozni Alaszkába!
9 hónapja
Ismered a mondást. Ha megdugod Csubi Margitot, a jótevő két bombanőt küld neked cserébe… 😉| Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
Volt aki Andy Reidet csöcsörézte.
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
9 hónapja
got problem?Neked úgysem kell sok, hogy lemenj kutyába| Kutyában én bármikor... || Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
gyeek
Tarsi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
9 hónapja
Neked úgysem kell sok, hogy lemenj kutyába| Kutyában én bármikor... || Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
gyeek
Tarsi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Ha így megy tovább, ebből lánykérés lesz Vegasban, főleg ha megint nyer a Chiefs. Travis Kelce and Taylor Swift are celebrating the Chiefs win on the field. pic.twitter.com/klc7TZG13P
— Olivia Reiner (@ReinerOlivia) January 28, 2024
9 hónapja
Tarsi
1 244
Neked úgysem kell sok, hogy lemenj kutyába| Kutyában én bármikor... || Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
gyeek
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Hitetlen!Kukában pihen.Hol a csillag?Gyeek, erre semmi szükség nem volt.Megkeseredett Cowboys drukker vagyok. Nekem semmi sem szent.
Nézz magadba.
Kampman
gyeek
Tapsi Hapsi
gyeek
9 hónapja
garincsa
465
Örök rejtély marad😁 Purdy vagy CMC?Na lássuk az igazi MVP-t maremélem nem Purdyra gondoltál 😊
garincsa
NB2
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Húúú, a nemzet anyja! 😀| Kutyában én bármikor... || Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
gyeek
9 hónapja
Kukában pihen.Hol a csillag?Gyeek, erre semmi szükség nem volt.Megkeseredett Cowboys drukker vagyok. Nekem semmi sem szent.
Nézz magadba.
Kampman
gyeek
Tapsi Hapsi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
9 hónapja
Na lássuk az igazi MVP-t maremélem nem Purdyra gondoltál 😊
garincsa
9 hónapja
| Kutyában én bármikor... || Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Hol a csillag?Gyeek, erre semmi szükség nem volt.Megkeseredett Cowboys drukker vagyok. Nekem semmi sem szent.
Nézz magadba.
Kampman
gyeek
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
A Pistons nyert... nem tudom, hogy ez jó vagy rossz előjelNeuville meg a montét! Rémélem jó jel! 😀
Akkoss
9 hónapja
Gyeek, erre semmi szükség nem volt.Megkeseredett Cowboys drukker vagyok. Nekem semmi sem szent.
Nézz magadba.
Kampman
9 hónapja
garincsa
465
Na lássuk az igazi MVP-t ma
9 hónapja
Toto21
5 950
bármelyik. Tóth Andi NEM szép nő, sőt ronda.Emma Stone, Emma Watson?nála egy láda se lenne elég. Komolyan inkább Emma-val töltök egy estét, mint vele.Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
SBL
Toto21
gyeek
Toto21
NB2