Konfdöntők
9 hónapja
Szedd ki 🤡
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Kampman
28 290
lyukfelelősség
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Secondarynk szokásos szar, de legalább odaérünk Purdyhezmeg azért fogjátok a futást is
Akkoss
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Na jól van, eléggé harap eddig ez a Lions, Campbell biztos beadta mindenkinek a 2g/nap koffein adagját.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Akkoss
222
Secondarynk szokásos szar, de legalább odaérünk Purdyhez
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Aiyuk mekkorat vedekezett…Aiyuk felelősség
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Abból, meg összességében ahogy üzemel egy ilyen monstrum.Amúgy a környezeti lenyomatot félretéve, mint megastructure ez az Icon of the Seas kibaszott lenyűgöző.Milyen szempontból? A mérnököket biztos meg lehet dicsérni, de nekem uncsik ezek a nagy hajók. :/
Hanni
balintbaba
9 hónapja
casaubon
2 391
Aiyuk mekkorat vedekezett…
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
jövőre nem játszunk az alapszakaszban, de elfogadom.amúgy ha a Lions bejut akkor mindkét SB résztvevőt elpicsáztuk 2 hét alattA Cowboysnak szokása megverni az adott évi SB bajnokot az alapszakaszban, ezért utólag jól jön az eligible itt a piros, hol a piros trükközésük.
Tactful Cactus
gyeek
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Amúgy a környezeti lenyomatot félretéve, mint megastructure ez az Icon of the Seas kibaszott lenyűgöző.Milyen szempontból? A mérnököket biztos meg lehet dicsérni, de nekem uncsik ezek a nagy hajók. :/
Hanni
Szerkesztette: balintbaba
9 hónapja
amúgy ha a Lions bejut akkor mindkét SB résztvevőt elpicsáztuk 2 hét alattA Cowboysnak szokása megverni az adott évi SB bajnokot az alapszakaszban, ezért utólag jól jön az eligible itt a piros, hol a piros trükközésük.
Tactful Cactus
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
9 hónapja
Amúgy a környezeti lenyomatot félretéve, mint megastructure ez az Icon of the Seas kibaszott lenyűgöző.
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
te új vagy itt?amúgy ha a Lions bejut akkor mindkét SB résztvevőt elpicsáztuk 2 hét alattA PO-ban ? 😳
Tactful Cactus
Zalán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
amúgy ha a Lions bejut akkor mindkét SB résztvevőt elpicsáztuk 2 hét alattA PO-ban ? 😳
Tactful Cactus
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
9 hónapja
Igen. Én nem láttam az első évadot, de azt mondják, aki azt látta, annak még jobban is, mint az olyan koca nézőnek, mint én. Sok a kapcsolat.Meg nem alltam neki. Erdemes?Jó nyomon jársz. 😀Tippre True Detective uj reszNa gó jó meccs. Vagy felőlem 3-ra el is dölhet, és mehetek nyomozni Alaszkába!Akarjam érteni, hogy ez mit jelent?
iktriad
Kampman
casaubon
iktriad
casaubon
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
jah😊baszarás, vezet a Lionsmiért?
NB2
az offense-k jó és ők kezdték a meccset
ha csak egy FG-t hoznak össze akkor is vezetnének
Negritis, a vajda
mondjuk főleg annak szólt, hogy miylen könnyen, pedig az SF védelem elvben jó...
9 hónapja
Ez olyan 49-rs TD volt csak ők kapták 😛
9 hónapja
FunHun
1 482
Ha a Lions Ofal így lelassítja (vagy jó lesz a playhívás) a 49ers Dline-t akkor lesz esélyük
9 hónapja
Meh... Neked jobban megy, a nyugágyasnak tőled kellene ellesni hogy bosszantson fel. De persze ezt is megjegyeztem. 😊Jövök én is, nehogy már kimaradjak itt a jóból.Az AFC döntőben a Steelersesek provokálták a Ravenseseket, most Cowboys-49ers flamewar fogja színesíteni a követőt.got problem?Neked úgysem kell sok, hogy lemenj kutyába| Kutyában én bármikor... || Egy kevésbé jó pillanatban ő is bevállalható |Donáth > SwiftSwift elég rusnyának tűnik egyébként. Legalább 4 sör és 2 jäger kellene hozzáKinek mi jön be.
Toto21
Volt aki Andy Reidet csöcsörézte.
SBL
Toto21
gyeek
mustaine
gyeek
Tarsi
gyeek
Kampman
balintbaba
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Na, erre mertem volna fogadni... megvan a kötelező balfaszság.... úgyhogy felkészül a védelem!