Konfdöntők
9 hónapja
Mikor tér már át a téma Dúró Dórára? 😀
9 hónapja
off!off3 most szült
azért érdemes ránézni Donáth instagram oldalára, jó nő, de azért ő is kezd öregedni és szerintem ment rá 1-2 kiló, szóval aranyos azon a gif-en, de az legalább 10 évvel korábbi kép
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
azért érdemes ránézni Donáth instagram oldalára, jó nő, de azért ő is kezd öregedni és szerintem ment rá 1-2 kiló, szóval aranyos azon a gif-en, de az legalább 10 évvel korábbi kép
NB2
nagylaza, főpohárnok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Honnan ismerhetnem?Ajánlom figyelmedbe Sabina Sweet-et helyben. 😜Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.A momentumos pipi legyen a tied. Keresek mast Miskolcon 😀
nagylaza, főpohárnok
Kájzerszóze
Zalán
9 hónapja
off!Nemrég szült, jó hogy van rajta 1-2 kiló felesleg. 😀
NB2
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
9 hónapja
off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
NB2
9 hónapja
off!azért érdemes ránézni Donáth instagram oldalára, jó nő, de azért ő is kezd öregedni és szerintem ment rá 1-2 kiló, szóval aranyos azon a gif-en, de az legalább 10 évvel korábbi kép
9 hónapja
Hogy a francba kaparta össze magát ez a KC ennyire a PO-ra?Az alapszakasz volt az álom, ez a valóság. Ők erre készülnek..
nagylaza, főpohárnok
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
9 hónapja
Ez olyan eagölszös volt....
9 hónapja
Most kell egy jó Ravens drive
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
ozibozi
17 140
Lászt sansz kapták
9 hónapja
Na most már kéne valami a holló offense-től is akkor
9 hónapja
Hogy a francba kaparta össze magát ez a KC ennyire a PO-ra?Van benne rutinjuk. A D megvolt eddig is. Rice előlépett, Mahomes keveset hibázik, Kelce meg Pacheco meg megállíthatatlan.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Mi volt az elképzelés itt 3&15re? 😀
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
fújj mánremélem Tóth Gabival kezdődikLeszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Reggelig tudnám sorolni!
nagylaza, főpohárnok
SBL
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Ajánlom figyelmedbe Sabina Sweet-et helyben. 😜Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.A momentumos pipi legyen a tied. Keresek mast Miskolcon 😀
nagylaza, főpohárnok
Kájzerszóze
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
9 hónapja
casaubon
2 391
Csak lassan a seggukon veszik a levegot.se ravens D, se ravens OAzért a D megadta a lehetőséget az előző 2-3 driveban
ez lehet a 3. negyed végére eldől
NB2
jamaicababa
9 hónapja
remélem Tóth Gabival kezdődikLeszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Reggelig tudnám sorolni!
nagylaza, főpohárnok
SBL
9 hónapja
Hogy a francba kaparta össze magát ez a KC ennyire a PO-ra?
9 hónapja
SBL
2 213
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Reggelig tudnám sorolni!
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
se ravens D, se ravens OMár a himnusznál eldőlt ez a meccs.
NB2
9 hónapja
se ravens D, se ravens OAzért a D megadta a lehetőséget az előző 2-3 driveban
NB2
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Még ez is összejön 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.youtu.be/iQD1d5mGPhA?feature=shared
nagylaza, főpohárnok