Konfdöntők
9 hónapja
Kampman
28 290
Defense vagy Special team touchdown nélkül nem nagyon nyer a Ravens.
9 hónapja
casaubon
2 391
Azert Reid is jatszik majdnem akkorat, mint Hamilton
9 hónapja
Nem ér rá szegény kajálni a sok celebeskedés mellett?Mikor tér már át a téma Dúró Dórára? 😀Taylor Swift már nem jó?
zacknorb
i.ibb.co/Jp3H0nz/tay.jpg
deyell
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Spags az MVP eddig
9 hónapja
ezt az idiótát, hogy nem dobta el!!!
9 hónapja
Azèrt amikor tapinthatóbb gerince van mint melle 😏Mikor tér már át a téma Dúró Dórára? 😀Taylor Swift már nem jó?
zacknorb
i.ibb.co/Jp3H0nz/tay.jpg
deyell
9 hónapja
Jól belesasszézott
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Egész héten az edzésem. 😀Meddig gyakorolhattákLJ nagyon beszarian fut valamiértEz van a forgatókönyvben, 😀
NB2
iktriad
tenorx
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ott is van a Madden.Mikor tér már át a téma Dúró Dórára? 😀Taylor Swift már nem jó?
zacknorb
i.ibb.co/Jp3H0nz/tay.jpg
deyell
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
SBL
2 213
Dicsérendő az igyekezete a kommentelőnek, de sajnos csak 1 magánhangzó illeszthető oda, hogy értelme is legyen.😉ott volt a *Bazmeg, azért valami szintet nem ártana tartani.Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
azért érdemes ránézni Donáth instagram oldalára, jó nő, de azért ő is kezd öregedni és szerintem ment rá 1-2 kiló, szóval aranyos azon a gif-en, de az legalább 10 évvel korábbi kép
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Szerkesztette: SBL
9 hónapja
deyell
11 702
Mikor tér már át a téma Dúró Dórára? 😀Taylor Swift már nem jó?
zacknorb
choose life
9 hónapja
Nem jó előjel.The Ravens are 0-23 when trailing by 10+ points at halftime since 2013
— Dante Koplowitz-Fleming (@DanteKopFlem) January 28, 2024
Every other team in the NFL has at least one comeback win after trailing by double-digits at half in that span @NFLResearch
9 hónapja
Meddig gyakorolhattákLJ nagyon beszarian fut valamiértEz van a forgatókönyvben, 😀
NB2
iktriad
9 hónapja
Közszereplő, gondoltam belefér 😄ott volt a *Bazmeg, azért valami szintet nem ártana tartani.Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
azért érdemes ránézni Donáth instagram oldalára, jó nő, de azért ő is kezd öregedni és szerintem ment rá 1-2 kiló, szóval aranyos azon a gif-en, de az legalább 10 évvel korábbi kép
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Gumiember
9 hónapja
LJ nagyon beszarian fut valamiértEz van a forgatókönyvben, 😀
NB2
9 hónapja
Sose mem volt ott se holding 😏
9 hónapja
3 ezrelékes véralkohol szintet?Bazmeg, azért valami szintet nem ártana tartani.Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Kampman
28 290
no limit követőBazmeg, azért valami szintet nem ártana tartani.Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
de Réka nem hízott el 😀off!Nemrég szült, jó hogy van rajta 1-2 kiló felesleg. 😀
NB2
rob3r7o
on!
LJ nagyon beszarian fut valamiért
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
ott volt a *Bazmeg, azért valami szintet nem ártana tartani.Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Kampman
28 290
tavalyelőttoff!off3 most szült
nagylaza, főpohárnok
tenorx
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
basszus be se olvasták az sms-t?off!off3 most szült
nagylaza, főpohárnok
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Bazmeg, azért valami szintet nem ártana tartani.Nem akart sz*pni?off!off2 Nemrég találkoztam vele, nem a külsejével van baj.
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b