Konfdöntők
9 hónapja
Willi? Most tért vissza a Lipcsébe.Orbán meg az országot.Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Stez mindenkit, a nőket kétszer.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
balintbaba
9 hónapja
Nem lehetne a csöcsöket linkelve, hogy céges gépről ne fossak attól, hogy milyen emailt kapok holnap reggel?Asszony igencsak nézett, hogy mi folyik meccsnézés alatt, de én vagyok a hülye, pedig tudtam mire számítsak itt 😀
tenorx
9 hónapja
Spags már 64😲 ki nem nèztem volna belőle
9 hónapja
SBL
2 213
Nem lehetne a csöcsöket linkelve, hogy céges gépről ne fossak attól, hogy milyen emailt kapok holnap reggel?
Vétlen, szenvedő fél vagy, hiszen nem azért jöttél ide.tenorx
9 hónapja
Már megint?Orbán meg az országot.Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Stez mindenkit, a nőket kétszer.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
balintbaba
9 hónapja
Orbán meg az országot.Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Stez mindenkit, a nőket kétszer.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
amíg 4 fal között csináljátok Hannival....+elölről, hátulról! Benne vagyok!Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Jövőre a 49erst odavissza. Vagy hogy érted?
nagylaza, főpohárnok
Hanni
nagylaza, főpohárnok
😊
9 hónapja
Futas futas passz. Izgi. Majdnem pick. Igy nehez lesz visszajonni a meccsbe.Lamar múlt hét óta kiégett.
Miert ilyen szar a Ravens offense?
Kájzerszóze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Stez mindenkit, a nőket kétszer.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.A momentumos pipi legyen a tied. Keresek mast Miskolcon 😀
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
+elölről, hátulról! Benne vagyok!Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Jövőre a 49erst odavissza. Vagy hogy érted?
nagylaza, főpohárnok
Hanni
9 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Megint kiderült, hogy Gyuri34-nek igaza volt. Talán már jó QB edzők sincsenek?Akkor a 34 mégsem az IQ-ja volt.
mustaine
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Egymás közt? :/
nagylaza, főpohárnok
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Futas futas passz. Izgi. Majdnem pick. Igy nehez lesz visszajonni a meccsbe.Jackson most tényleg RB-ként nyomja, ennyi 😀
Miert ilyen szar a Ravens offense?
Kájzerszóze
9 hónapja
nemNem lehetne a csöcsöket linkelve, hogy céges gépről ne fossak attól, hogy milyen emailt kapok holnap reggel?A trashzenék miatt nem szólnak?
tenorx
Kampman
9 hónapja
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.Jövőre a 49erst odavissza. Vagy hogy érted?
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Megint kiderült, hogy Gyuri34-nek igaza volt. Talán már jó QB edzők sincsenek?
9 hónapja
Megette a fene ezt a meccset, lassan elmegyek hunyni egyet 0:30-ig.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Leszarom a meccset, beszéljük meg, ki kit szeretne megbaszni. Az olyan izgis.
9 hónapja
A Ravens ma nem jó.Végülis nem olyan fontos ez a meccs a szezon szempontjából
warr_b
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Botkormány?Momentum a Ravens D#-től?Ma választották újra elnökké, szóval most újra nála a... tudajátok melyik GIF. 😀
Vitézlő Titoknok tomz
iktriad
9 hónapja
Futas futas passz. Izgi. Majdnem pick. Igy nehez lesz visszajonni a meccsbe.Miert ilyen szar a Ravens offense?
9 hónapja
Hát nem javult fel a szünetben ez a Ravens O#
9 hónapja
miért nem futotta meg ez az észlény?amúgy szerintem LJ-vel a Ravens soha nem fog SB-be jutni (remélem jól öregszik ez a mondatom)