Konfdöntők
9 hónapja
Arénán is van csöcsike félidőben 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
A pesti Király utcán télen is 2 perc alatt 20-at. ☝️Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
9 hónapja
shagi0206
10 921
www.youtube.com/watch?v=ieXpL-6fq_U&ab_channel=MCISTIutáljuk is 😀
balintbaba
9 hónapja
Kampman
28 290
Nem gáz, tényleg.Sajnálom 😕nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
NB2
tenorx
Hozzászokik az ember, meg legalább nem Salgótarján.
9 hónapja
youtu.be/k5Zljqio_Yk?si=teuIX-hyz1rp9pLf
9 hónapja
Már milliárdos azt hiszem. Kelce hozzá képest csóró. 😀Meg nincsen dollár százmilliók a zsebében 😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
kapitnono
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=ieXpL-6fq_U&ab_channel=MCISTI
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Kampman
28 290
Miskolc Borsod Pécse.mikor mehet mindenki Miskolcra is 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
shagi0206
9 hónapja
Sajnálom 😕nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
NB2
9 hónapja
Szarok vagyunk, de legalább Brady nem jut be a döntőbe, az is valami.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
azért ez övön alúli voltnem, inkább kismocsok a vvbőlGenorazzo Mária?nem mondom hogy nem, de sok nőt előbbre raknék az elérhetetlen kategóriából 😊Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
shagi0206
petey
shagi0206
9 hónapja
Hát az lehet, pont azért 😛Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
9 hónapja
Egyaltalan nem megy a Ravens offense. Se futas se passz. Ennyire azert nem jo a Chiefs vedelem. Ez igy nagyon egyoldalu eddig....
9 hónapja
nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
9 hónapja
Nekem valahogy ilyen totális negatív szexuális kisugárzása van, az a fajta aki kényszerből kicsit cuppog a faszod végen, mielőtt beteheted neki misszionárius deszkába havonta egyszer. Aztán persze ezekről derül ki épp az ellentétje sokszor.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
9 hónapja
shagi0206
10 921
mikor mehet mindenki Miskolcra is 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
9 hónapja
A milliárdjai megszépítikEgy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
Tepper takarodj!
9 hónapja
Meg nincsen dollár százmilliók a zsebében 😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
9 hónapja
Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
9 hónapja
Szèp próbálkozás a jinxre 😛Megúszott egy TD-t a RavensDe mindenképpen ki fog kapni. Teljes csőd a támadásuk.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
9 hónapja
Na? Eldőlt?
9 hónapja
Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
9 hónapja
garincsa
465
Eléggé hízelgő ez az eredmény eddig a Ravensnek.. vajon megint a 2.félidőre tartalékoltak?