Konfdöntők
9 hónapja
A KC félidőben erősítNagyszerűen rázza majd le a védőket és közben ezt énekli majd
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM
9 hónapja
Bocs.Arénán is van csöcsike félidőben 😁Miért? Itt van?
warr_b
SBL
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
A játék képe alapján ez kb eldőlt, és nem, nem jinxelek.Nem vagyunk jók, és a KC meg éles, innen 110%-os tökéletes játék kellene...
Szóval:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Kampman
28 290
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=UC-jvK553-A
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
SBL
2 213
Nemistudom.....Legyen?Arénán is van csöcsike félidőben 😁Miért? Itt van?
warr_b
SBL
zacknorb
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=tKb2cQZskNI
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=sGGIu-K4Mk0&ab_channel=Sisi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Nem, a Suzukisról.Remélem nem D'Andre-ről beszéltek..Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
garincsa
9 hónapja
Legyen?Arénán is van csöcsike félidőben 😁Miért? Itt van?
warr_b
SBL
9 hónapja
shagi0206
10 921
ott meg aztán nyüzsögnek a jó nők. És ha megdugod őket, nem lesz se hiszti, se ellenkezés.Az egri Király utcában a temető vanA pesti Király utcán télen is 2 perc alatt 20-at. ☝️Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
Zalán
mustaine
9 hónapja
garincsa
465
Remélem nem D'Andre-ről beszéltek..Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
9 hónapja
a fehérvári Király utcában 1 perc alatt EZERET!A pesti Király utcán télen is 2 perc alatt 20-at. ☝️Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
Zalán
mondjuk nincs is Király utca asszem
9 hónapja
Az egri Király utcában a temető vanA pesti Király utcán télen is 2 perc alatt 20-at. ☝️Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
Zalán
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Ott születtem és Miskolcon melózok. De legalább Barry-t kirúgtuk.Nem gáz, tényleg.Sajnálom 😕nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
NB2
tenorx
Hozzászokik az ember, meg legalább nem Salgótarján.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=yMqL1iWfku4
9 hónapja
Lúdas Solymi
8 017
A Baltimore nem akar megérkezni a meccsbe?
9 hónapja
😀 😀 ez kva nagy.Nekem valahogy ilyen totális negatív szexuális kisugárzása van, az a fajta aki kényszerből kicsit cuppog a faszod végen, mielőtt beteheted neki misszionárius deszkába havonta egyszer. Aztán persze ezekről derül ki épp az ellentétje sokszor.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Hanni
De amúgy ja, van benne vmi.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
9 hónapja
www.youtube.com/watch?v=fCHlK4Cv-9IMiskolc Borsod Pécse.mikor mehet mindenki Miskolcra is 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
shagi0206
Kampman