Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Rodgers amúgy a saját szintjénél is jobban tolja eddig...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Zaho: rántsuk elő a toszjátékot
több mint 3 éve
Meg JPPt már láttunk SBbennyakába lógassa a gyűrűt mint frodó, vagy mi?Jpp t miert nem?Egyszerűsimple. a tampa bay régen volt eredményes - bát sajnálom, hogy tom brady kellett hozzá (nem volt elig látni az afc east-ben...). 😀te mégis miért vagy a TB mellett?miért vagytok a TB ellen?Összeszedték az összes öreg nagy sztárt de remélem máig tart a menetelésEz a Tampa olyan mint az Expendables filmekhetente lemennek a film+on?
zsoeo
Hanni
zsoeo
Ventura
1 franchise ér vmit floridában 😀
briareos
Ventura
Suh,JPP,Brady,Gronk,AB,
Nem szeretném őket Super Bowlban
zsoeo
Gabor81
briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Sifur
1 118
A sajtfejek is megtalálták a játékukat, izgi meccs lesz ez
több mint 3 éve
Most jön az, h Rodg csak Adamst eteti?Nem elég Erin, Amy is horogra akadt?
Willie Parker
több mint 3 éve
nyakába lógassa a gyűrűt mint frodó, vagy mi?Jpp t miert nem?Egyszerűsimple. a tampa bay régen volt eredményes - bát sajnálom, hogy tom brady kellett hozzá (nem volt elig látni az afc east-ben...). 😀te mégis miért vagy a TB mellett?miért vagytok a TB ellen?Összeszedték az összes öreg nagy sztárt de remélem máig tart a menetelésEz a Tampa olyan mint az Expendables filmekhetente lemennek a film+on?
zsoeo
Hanni
zsoeo
Ventura
briareos
Ventura
Suh,JPP,Brady,Gronk,AB,
zsoeo
Gabor81
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Azt hittem, h Antonio Brown írtagirl your booty is so round i just wanna lay you downscoop there it isscoop dat ass
briareos
EasyGhost
let me take you from behind, i wont come until its time
csak h legyen egy blast from the 90s is 😀
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Most jön az, h Rodg csak Adamst eteti?
több mint 3 éve
A Slant mióta “középen szabadra játszós”útvonal? Ilyet egy szakitól, akit a “tudásáért fizetnek....Ne szakertozz már 😊
cikesz
több mint 3 éve
girl your booty is so round i just wanna lay you downscoop there it isscoop dat ass
briareos
EasyGhost
let me take you from behind, i wont come until its time
csak h legyen egy blast from the 90s is 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nekem mindegy ki nyer, aki a KC-t megveri, olyan nyerjenHa a KC bejut, ezek közül egyik csapat sem nyer ellene.
Chargers LT
több mint 3 éve
mondjuk az elvileg jó tampa védelem se karcol annyira 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
cikesz
590
A Slant mióta “középen szabadra játszós”útvonal? Ilyet egy szakitól, akit a “tudásáért fizetnek....
több mint 3 éve
Nekem mindegy ki nyer, aki a KC-t megveri, olyan nyerjennehezen nyer ezen a meccsen a bills 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
a magyar nyelvben vannak 😀Ilyenkor amúgy megértem, hogy fel volt/van baszva a Packers szurkolóz bázis, hogy az első két körben jött egy csereQB meg egy csereRB, mondjuk Queen/Winfield/Chinn/Gross-Matos vagy ilyenek helyett.igen, kellenek az ilyen élmények, én se fogtam fel korábban, hogy ez miért volt ekkora baj 😊
tenorx
mondjuk a Tampa védelme se jó, szóval bármi lehet még, de amit a defense csinál arra nincsenek szavak
r.baggio
több mint 3 éve
Nekem mindegy ki nyer, aki a KC-t megveri, olyan nyerjen
több mint 3 éve
Gabor81
803
Jpp t miert nem?Egyszerűsimple. a tampa bay régen volt eredményes - bát sajnálom, hogy tom brady kellett hozzá (nem volt elig látni az afc east-ben...). 😀te mégis miért vagy a TB mellett?miért vagytok a TB ellen?Összeszedték az összes öreg nagy sztárt de remélem máig tart a menetelésEz a Tampa olyan mint az Expendables filmekhetente lemennek a film+on?
zsoeo
Hanni
zsoeo
Ventura
briareos
Ventura
Suh,JPP,Brady,Gronk,AB,
zsoeo
több mint 3 éve
Ilyenkor amúgy megértem, hogy fel volt/van baszva a Packers szurkolóz bázis, hogy az első két körben jött egy csereQB meg egy csereRB, mondjuk Queen/Winfield/Chinn/Gross-Matos vagy ilyenek helyett.igen, kellenek az ilyen élmények, én se fogtam fel korábban, hogy ez miért volt ekkora baj 😊
tenorx
mondjuk a Tampa védelme se jó, szóval bármi lehet még, de amit a defense csinál arra nincsenek szavak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
gedam
5 905
az egy soma pick volt, amit gudvin elkapott. 5-7yarddal elbaszta bradyPersze ők is hibáztak, csak arra céloztam hogy amúgy is elég jó képességű elkapók.Hány playből ment végig a Tampa? 4? Most 20 yardot futott Fournette hány missed tackle-el?Ez a GB védelem naggyá teszi a Tampa WR-eket.Nem mintha annyira rosszak lennének szerintem
Burkus
kapitnono
Burkus
kapitnono
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Nővérkiajánlást várokOFFKérjük jelentkezzen az önhöz legközelebbi idősotthonban.
Írtam a koronavírus központnak, de az autocorrect kibaszott velem.
A szöveg lényege: mikor kaphatok vaginát?
Még nincs válasz
ON
Willie Parker
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 019
Én most láttam elsőnek, de ez legalább jó.Ettől a geico reklámtol rém álmaim vannakPedig mocsok jó 😎
csebi
Chargers LT
több mint 3 éve
Egyszerűsimple. a tampa bay régen volt eredményes - bát sajnálom, hogy tom brady kellett hozzá (nem volt elig látni az afc east-ben...). 😀te mégis miért vagy a TB mellett?miért vagytok a TB ellen?Összeszedték az összes öreg nagy sztárt de remélem máig tart a menetelésEz a Tampa olyan mint az Expendables filmekhetente lemennek a film+on?
zsoeo
Hanni
zsoeo
Ventura
briareos
Ventura
Suh,JPP,Brady,Gronk,AB,
több mint 3 éve
gedam
5 905
Ilyenkor amúgy megértem, hogy fel volt/van baszva a Packers szurkolóz bázis, hogy az első két körben jött egy csereQB meg egy csereRB, mondjuk Queen/Winfield/Chinn/Gross-Matos vagy ilyenek helyett.love nélkül arod még mindig azt hinné, hogy ki ez a csicska hc. legnagyobb pick volt.
tenorx
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 019
Ne basztasd már, Tom végre szerzett egy őrültet AB személyében, be is költöztette a házába.tekintve h gisellenek kisminkelve is full férfi feje van, nem merek belegondolni h nézhet ki out of bedNyilván nem mindegy ki mellett ébredsz reggelAzért szezon végén nem lepődnék meg ha Bratyiról kiderülne hogy kokszol xD Brees, Manning, BigBen mindegyik elfogy, ő meg simán dobálja a rakétákat 43 évesen...Legális koksz...a hosszú és egészséges élet titka, hogy ne vitázz az asszonnyal, plusz sok avokádót kell enni.
Sifur
Solymi
FLZOLI
briareos
Azóta összekapta magát AB is, TB megmondta neki, hogyha rosszul viselkedik mehet Gisellehez.
több mint 3 éve
Ettől a geico reklámtol rém álmaim vannakPedig mocsok jó 😎
csebi