Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
meg az előbb voltam a mosdóban és dobtam egyetamúgy volt már sárga?Eddig csak a logóban.
Tactful Cactus
tomz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez a FG most aranyat ér a Tampának
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
amúgy volt már sárga?Eddig csak a logóban.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
espn team stats szerint nemamúgy volt már sárga?Nem remlik.
Tactful Cactus
Vrij6
több mint 3 éve
hu de kár ezért.Reméljük Adams felszívja magát
több mint 3 éve
nando89
3 894
Most kell a D aztán pontok , és mi kezdjük a második félidőt.
több mint 3 éve
Szerencse hogy csak Adamset keresi Aaronka
több mint 3 éve
Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?nem, abszolút jogos kiszavazás volt, Amy nem tisztelte a blookclubot és a többit résztvevőt a viselkedésével
csebi
több mint 3 éve
ez a TD nem a Tampa védelmen múlt
több mint 3 éve
és aztán még 1x elbasszaadams b+
Negritis
briareos
több mint 3 éve
amúgy volt már sárga?Nem remlik.
Tactful Cactus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Szépen elfelejtettük a futást a végére.
több mint 3 éve
nando89
3 894
lazard full üres..
több mint 3 éve
Adams egy lépéssel 3 méterre került a védőtől
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
OBJ-nek nem ratyi, hanem rotyitasija vanlehet lamar nem is szarni futott be múltkor hanem véletlen a viagrás italt tolta be az izotóniás helyett? 😀odell hivta arcrafosásért cserébe browns def callok
Negritis
briareos
több mint 3 éve
adams b+
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Tudom, de ez már egy konferenciadöntő. Szedjék már össze magukatAzért így ellőni időkéréseket nem jóminden meccsen van legalább 2 ilyen.
Assurbanapli
Kampman