Las Vegas Raiders - Los Angeles Chargers
5 hónapja
Köszönöm hogy az NFL nem gurulós foci 😊

5 hónapja
Huuuuuh
5 hónapja
Ez igaz, de így meg pláne nem...😉Korrekt volt!!!Akkor sem szólhatott volna senki semmit ha ez X
nagir
davemayer

A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
valószínűleg gyengébb ellenfelet látnak a steelersben mint a chargersben ezek alapjánJogosan
Tarsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Mire fel könyörgöm?Mondhattok barmit de ez meg a chargersszel kibaszas ha bemegyszerintem a liga simán büntetett volna a raiderst, ha kitérdelik a végét.
davemayer
gedam
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Gondolj bele: ha bemegy PO-ban vagy, ha nem megy be PO-ban vagy. Akkor kockáztatsz egy playt? Minek?Mondhattok barmit de ez meg a chargersszel kibaszas ha bemegyWut? Face2face kikaptak A meccsen. Már miért lenne kibaszás?
davemayer
KoporShow
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
valószínűleg gyengébb ellenfelet látnak a steelersben mint a chargersben ezek alapján
5 hónapja
Mondhattok barmit de ez meg a chargersszel kibaszas ha bemegyWut? Face2face kikaptak A meccsen. Már miért lenne kibaszás?
davemayer
5 hónapja
Korrekt volt!!!Akkor sem szólhatott volna senki semmit ha ez X
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Nem lesznek haverok az tuti
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Yehhh
5 hónapja
LOL 😀
5 hónapja
Korrekt volt!!!

A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Hàt ilyet
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
5 hónapja
Most kèrünk Steleers kèpet 😜🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
5 hónapja
Ez kurva nagy kibaszás volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Kibasznánk már a Chargersel most meg 😊
5 hónapja
Remélem van bennük becsület!Ez nem errol szól
steelwolf
BEARS BABY!