NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams - Seattle Seahawks
több mint 6 éve
Most mi lesz gyerekek ??🤔🤔🤔Vagy WilsonMagic?!
Bundi1986
több mint 6 éve
Cypress
3 228
És a turnover, ahogy említettem...
több mint 6 éve
biztos tömve volt a box. Ramsnél olyankor nincs futás!de hogy 1x nem hívott futástna most ilyenkor McVay agyfaszt kap, ilyen hívásokra?Így kiszámíthatatlan marad!
petey
akdestroyer
petey
több mint 6 éve
Talib amúgy baromira hiányzik Denverből, kár hogy Wade apó nem a fogalmatlan Roby-t vitte el onnan
több mint 6 éve
de hogy 1x nem hívott futástna most ilyenkor McVay agyfaszt kap, ilyen hívásokra?Így kiszámíthatatlan marad!
petey
akdestroyer
több mint 6 éve
Most mi lesz gyerekek ??🤔🤔🤔Donald sack, 3&out.
Bundi1986
több mint 6 éve
Jó nagy arcot tartott évtizedekig az a nyak, szóval nem lesz ott gond 😊Hát az zseniális volt múlt héten, csodálom, hogy egyenesen tudott állni a field szélén.Törékeny úgy értettem, nem milyen vastag.Elég ropi a gyerek, nem először sérül már le.szerintem Cooks is, meg Woods is vékonyabb amúgy
flzoli
shagi0206
Abban tuti Talib fuxxa a nyerő
flzoli
Cypress
több mint 6 éve
akdestroyer
4 750
na most ilyenkor McVay agyfaszt kap, ilyen hívásokra?Így kiszámíthatatlan marad!
petey
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Most mi lesz gyerekek ??🤔🤔🤔
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Hát az zseniális volt múlt héten, csodálom, hogy egyenesen tudott állni a field szélén.Törékeny úgy értettem, nem milyen vastag.Elég ropi a gyerek, nem először sérül már le.szerintem Cooks is, meg Woods is vékonyabb amúgy
flzoli
shagi0206
flzoli
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
ja bocs, elnéztem 😊az a Denver ellen voltElég ropi a gyerek, nem először sérül már le.Pont ellenetek egy horsecollar tackle közben. Ugyanez a térde!
flzoli
Pizsama
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
az a Denver ellen voltElég ropi a gyerek, nem először sérül már le.Pont ellenetek egy horsecollar tackle közben. Ugyanez a térde!
flzoli
Pizsama
több mint 6 éve
Törékeny úgy értettem, nem milyen vastag.Elég ropi a gyerek, nem először sérül már le.szerintem Cooks is, meg Woods is vékonyabb amúgy
flzoli
shagi0206
több mint 6 éve
Elég ropi a gyerek, nem először sérül már le.Pont ellenetek egy horsecollar tackle közben. Ugyanez a térde!
flzoli
több mint 6 éve
Cypress
3 228
PC megint kezdi a hülyeséget. Tuti valami vicces rágót csempésztek be neki.Egy ilyen Onside K-t egy Raiders ellen én is bevállalnék, de a Rams ellen... Valószínű nem gondoljuk eléggé túl a játékot...
tomz
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Elég ropi a gyerek, nem először sérül már le.szerintem Cooks is, meg Woods is vékonyabb amúgy
flzoli
több mint 6 éve
Elég ropi a gyerek, nem először sérül már le.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
PC megint kezdi a hülyeséget. Tuti valami vicces rágót csempésztek be neki.amikor látom a képernyőn a fejét, kb mindig elnézek onnan. Ha az arcomba csinálná ezt, tuti kiütném az összes fogát, hülyét kapok tőle.
tomz
több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
PC megint kezdi a hülyeséget. Tuti valami vicces rágót csempésztek be neki.
több mint 6 éve
Picsaba! Kupp.....