NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams - Seattle Seahawks
több mint 6 éve
12th member
1 053
Ugyanez volt multheten is akkor nem jött össze meglepodnék ha most igen😃
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Aaron Donald, bocs gyorsan írtamOke O fal tény ma nem volt annyira jó !! De Bocsánat Danold Suh ez a két név mond nektek valamit ???A Danold az nem nagyon 😊
Bundi1986
shagi0206
több mint 6 éve
Oke O fal tény ma nem volt annyira jó !! De Bocsánat Danold Suh ez a két név mond nektek valamit ???várj.
Bundi1986
nem
😀
több mint 6 éve
12th member
1 053
Azt tegyuk hozza h Fluker ma nem jatszik serules miatt aki alapjaiban valtoztatta meg a falubk teljesitmenyet a 3.hét ota
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Oke O fal tény ma nem volt annyira jó !! De Bocsánat Danold Suh ez a két név mond nektek valamit ???A Danold az nem nagyon 😊
Bundi1986
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Oke O fal tény ma nem volt annyira jó !! De Bocsánat Danold Suh ez a két név mond nektek valamit ???
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
a Cards falnál még ez is jobb.Wilson védelmében jegyezzük meg, hogy a fal kurvára nem védi meg, és rendszeresen ropi módjára omlik össze a zseb, így azért nehéz...but but but ez a legjobb OL evör
Cypress
petey
több mint 6 éve
Wilson védelmében jegyezzük meg, hogy a fal kurvára nem védi meg, és rendszeresen ropi módjára omlik össze a zseb, így azért nehéz...but but but ez a legjobb OL evör
Cypress
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Wilson védelmében jegyezzük meg, hogy a fal kurvára nem védi meg, és rendszeresen ropi módjára omlik össze a zseb, így azért nehéz...pedig úgy volt, hogy a fal megváltozott.
Cypress
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Wilson védelmében jegyezzük meg, hogy a fal kurvára nem védi meg, és rendszeresen ropi módjára omlik össze a zseb, így azért nehéz...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Gratulalok Rams !!! Ma megint jobbak voltatok sajnos
több mint 6 éve
Fowlers jóvátette a TD-jétFogjuk rá! Én még haragszom.
petey
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Game Over
több mint 6 éve
Mayweather még1 labda. Ez már bunkóság 😊Mi azzal a baj? A boxos egy boxos boxosnak adja a labdát.
shagi0206
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Wilson ezen a meccsen Bortles-i magasságokban. 😀 3.5 negyed alatt 79 yard passzolt és 63 futott yard elég erős.
több mint 6 éve
bazdmeg én nem láttam hogy ki kapta meg, nemhogy csóringer SEA D
több mint 6 éve
12th member
1 053
Nem hiszem el h 3&3ra miert nem lehet egy gyors rovid paszt hivni...
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Mayweather még1 labda. Ez már bunkóság 😊
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Na erről ennyit😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Na, most lesz vége szerintem