NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams - Seattle Seahawks
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Jó isten meg nem bassza, ez minimum szalag rándulás. Ha szakadás, akkor a szezonja off.
több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Persze hogy most kell adni nekik félpályát.
több mint 6 éve
12th member
1 053
Ez az onside kick teljesen indokolatlan volt szerintem...
több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Ez most mi a fasz volt?
több mint 6 éve
Na jó, akkor kell egy stop, aztán egy utolsó másodperces FGvel nyerünk.Jancsi már öreg, nem bírja az ilyen feszültséget, mellé röffentené úgyis.
akdestroyer
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Jó érzés lehet amikor egy Donald féle szörnyszülött meg Suh az elborult elméjével rohan feléd és az O# fal már fekszik 😊szerintem sikítanék, és csinálnék egy fumble-t, hogy a labdát vigyék, engem hagyjanak 😊
flzoli
több mint 6 éve
Jó érzés lehet amikor egy Donald féle szörnyszülött meg Suh az elborult elméjével rohan feléd és az O# fal már fekszik 😊
több mint 6 éve
12th member
1 053
Na jó, akkor kell egy stop, aztán egy utolsó másodperces FGvel nyerünk.Ámen🙌🏻
akdestroyer
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Siman ☝☝☝Na jó, akkor kell egy stop, aztán egy utolsó másodperces FGvel nyerünk.gondolod elvisznek odáig a Rams büntik megint? 😛
akdestroyer
petey
több mint 6 éve
12th member
1 053
Jolenne ha végre megtudnánk nyerni egy szoros meccset idén, mert ez eddig nem nagyon jött össze. ez most nagyon kéne h PO-rol még beszélhessünk
több mint 6 éve
Na jó, akkor kell egy stop, aztán egy utolsó másodperces FGvel nyerünk.gondolod elvisznek odáig a Rams büntik megint? 😛
akdestroyer
több mint 6 éve
akdestroyer
4 750
Na jó, akkor kell egy stop, aztán egy utolsó másodperces FGvel nyerünk.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Most kellene egy Gurley/Kupp TD. Csak hogy örüljek, kell a pont fantasyban 😊
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Donald istentelen zseni, nem szeretnék annak a front sevennek a tagja lenni, amivel szembe néz. 😮
több mint 6 éve
világos, de ma már a fasz tudja mi van 😀Fogjuk rá, bár az nem ilyen volt. Mai gagyi szabályok alapján éppen érhetett volna zászlót, de a Suh eset 5 évvel ezelőtt is bünti lett volnaEz is gyökér. De róla legalább tudtukmondjuk volt egy ugyanilyen Goffnál is hogy rárepültek de ott nem volt RTP.
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Fogjuk rá, bár az nem ilyen volt. Mai gagyi szabályok alapján éppen érhetett volna zászlót, de a Suh eset 5 évvel ezelőtt is bünti lett volnaEz is gyökér. De róla legalább tudtukmondjuk volt egy ugyanilyen Goffnál is hogy rárepültek de ott nem volt RTP.
shagi0206
petey
több mint 6 éve
Ez is gyökér. De róla legalább tudtukmondjuk volt egy ugyanilyen Goffnál is hogy rárepültek de ott nem volt RTP.
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Mondtam már hogy kibaszott ideges vagyok a Rams D viselkedése miatt?!Nem elégszer 😊
Pizsama
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Suh egy barom
több mint 6 éve
Mondtam már hogy kibaszott ideges vagyok a Rams D viselkedése miatt?!
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Ez is gyökér. De róla legalább tudtuk
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Mindkét oldalon jóvolt eddig a Special Team, kb nullát tettek ma hozzá a meccshez...
több mint 6 éve
12th member
1 053
Ezzel nem értek egyet.Nincs passrush. Goff addig nézelődik amíg akar. Mit akarunk így?Ezt megint Griffin valtotta el utobbi hetekbe neha nagyon homaly vedekezesei vannak jo lett volna meg allitani oket
akdestroyer
12th member
Ennek a játéknak normál esetben úgy kellett volna kinéznie, hogy Griffin elváltja magát, üresre fut a WR, visszanéz, és Goffon 3-an fekszenek.
akdestroyer
Ahhoz sajnos egy jobb pass rush kellene😃Ezzel nem értek egyet.Nincs passrush. Goff addig nézelődik amíg akar. Mit akarunk így?Ezt megint Griffin valtotta el utobbi hetekbe neha nagyon homaly vedekezesei vannak jo lett volna meg allitani oket
akdestroyer
12th member
Ennek a játéknak normál esetben úgy kellett volna kinéznie, hogy Griffin elváltja magát, üresre fut a WR, visszanéz, és Goffon 3-an fekszenek.
akdestroyer