NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 635
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 3 éve
Imitheking
1 882
Pont ez az. Akkor mar legalabb dobjon, hatha lesz belole vmi. De inkabb benyeli a sacket.Nem is ertem. Tudja, hogy ha sack, akkor vege es megse dobja el.....Negyedikre dobhatja, akkor is turnover.
Imitheking
Stidham nem nézhet jól ki, ha ez a Cam stabil kezdő lehet. Irányítót fogtok húzni tavasszal. 😊 (Vagy jön Wentz.)
peterk2005
több mint 3 éve
Nem is ertem. Tudja, hogy ha sack, akkor vege es megse dobja el.....Negyedikre dobhatja, akkor is turnover.
Imitheking
Stidham nem nézhet jól ki, ha ez a Cam stabil kezdő lehet. Irányítót fogtok húzni tavasszal. 😊 (Vagy jön Wentz.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Imitheking
1 882
Nem is ertem. Tudja, hogy ha sack, akkor vege es megse dobja el.....
több mint 3 éve
What?amúgy Cam ma egész jól játszik, az utolsó 3 meccsből ma játszik a legjobbanVajon mit láthatnak az edzésen Stidhamtől, ha az első két meccset követően az egész szezonban nyújtott gyenge, számos alkalommal minősíthetetlen teljesítmény ellenére nincs QB csere?Nezhetetlen a csapatunk...Vérfrissítést mindenhovaaaa
kolok1972
ThundersNFL
Burkus
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
akkor tehát nemMár csak arra vagyok kiváncsi,hogy beérünk-e egyszer a red zoneba?Ne legyel telhetetlen,majd szepen,apro lepesekkel
zinedine5
kolok1972
több mint 3 éve
balfaszok
több mint 3 éve
nez sok mindent elmondamúgy Cam ma egész jól játszik, az utolsó 3 meccsből ma játszik a legjobbanVajon mit láthatnak az edzésen Stidhamtől, ha az első két meccset követően az egész szezonban nyújtott gyenge, számos alkalommal minősíthetetlen teljesítmény ellenére nincs QB csere?Nezhetetlen a csapatunk...Vérfrissítést mindenhovaaaa
kolok1972
ThundersNFL
Burkus
NB2
több mint 3 éve
Ez melto volt a szezonhoz
több mint 3 éve
amúgy Cam ma egész jól játszik, az utolsó 3 meccsből ma játszik a legjobbanVajon mit láthatnak az edzésen Stidhamtől, ha az első két meccset követően az egész szezonban nyújtott gyenge, számos alkalommal minősíthetetlen teljesítmény ellenére nincs QB csere?Nezhetetlen a csapatunk...Vérfrissítést mindenhovaaaa
kolok1972
ThundersNFL
Burkus
több mint 3 éve
vajon rúgunk vagy nekimegyünk
több mint 3 éve
Már csak arra vagyok kiváncsi,hogy beérünk-e egyszer a red zoneba?Ne legyel telhetetlen,majd szepen,apro lepesekkel
zinedine5
több mint 3 éve
Vajon mit láthatnak az edzésen Stidhamtől, ha az első két meccset követően az egész szezonban nyújtott gyenge, számos alkalommal minősíthetetlen teljesítmény ellenére nincs QB csere?Nezhetetlen a csapatunk...Vérfrissítést mindenhovaaaa
kolok1972
ThundersNFL
több mint 3 éve
Már csak arra vagyok kiváncsi,hogy beérünk-e egyszer a red zoneba?
több mint 3 éve
de annak a meccsnek nincs vége 😊közben a Tampa megfordította...látjátok itt szomorkodtok, aztán falcons fanok is lehetnétek.
NB2
ez a challenge bukó
briareos
több mint 3 éve
Nezhetetlen a csapatunk...Vérfrissítést mindenhovaaaa
kolok1972
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
közben a Tampa megfordította...látjátok itt szomorkodtok, aztán falcons fanok is lehetnétek.
NB2
ez a challenge bukó
több mint 3 éve
közben a Tampa megfordította...
több mint 3 éve
Nezhetetlen a csapatunk...
több mint 3 éve
pedig a szünetben még vezettünk 6-0-ra 😕
több mint 3 éve
mondjuk ha van franchise amiből kinézem h a romba dönti trevor lehetséges karrierjét a jets az.csak elvesztitek azt a meccset, nem akarom trevort látni a csoportbanJavítva 😝Vad gondolat bánt engemet....Keres?
BB inget-gatyát odaad a Jetsnek
Majd jön a draft és Trevor
Aztán nem leszünk sehol 😁😁😁
ThundersNFL
Adirotor
ThundersNFL
Adirotor
több mint 3 éve
Why?csak elvesztitek azt a meccset, nem akarom trevort látni a csoportbanJavítva 😝Vad gondolat bánt engemet....Keres?
ThundersNFL
Adirotor
ThundersNFL
Adirotor
Draft
több mint 3 éve
csak elvesztitek azt a meccset, nem akarom trevort látni a csoportbanJavítva 😝Vad gondolat bánt engemet....Keres?
ThundersNFL
Adirotor
ThundersNFL
több mint 3 éve
Javítva 😝Vad gondolat bánt engemet....Keres?
ThundersNFL
Adirotor
Draft