NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
152
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
76
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Ez PI volt nem illegal contact...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mekkora aranyórája van már McDanielsnek 😀breitling
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Az O fal valami borzasztó
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
már épp anáyzni akartam, de érdekes ezt az első negyedben nem látták???
több mint 2 éve
vicc
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Neki kell menni sztem
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mekkora aranyórája van már McDanielsnek 😀
több mint 2 éve
Rettegek a redzonetólEz megint szépen szkriptelt, csak hozzuk is végig ezt a játékot, és akkor lehet értelmes félidőÍgy van,ez eddig jól nézett ki
Wyatt
kolok1972
több mint 2 éve
Ez megint szépen szkriptelt, csak hozzuk is végig ezt a játékot, és akkor lehet értelmes félidőÍgy van,ez eddig jól nézett ki
Wyatt
több mint 2 éve
Persze Matty, hívjuk be kétszer ugyanazt a playt ha az első működött, biztos nem tanult belőle a D... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ez megint szépen szkriptelt, csak hozzuk is végig ezt a játékot, és akkor lehet értelmes félidő
több mint 2 éve
Kivalo punt és tackle.
több mint 2 éve
csak peterk-t kell majd rávenni h ne idézze be mindig mert akkor is látod😀 az a megoldás nicede miért nem némitjátok aki felbasz?Nincs, én már nagyjából ott is hagytam. De annak sem, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki, ami a csapatnál végbemegy/nem látja az előrelépést, akkor rögtön személyeskedő és fölényeskedő támadások jönnek. Azt is tiszteletben kellene tartani, ha valaki szurkolóként úgy látja, hogy a csapat nem előre,hanem hátrelép. Nem úgy mint Magyarország 😀És akkor most full komolyan érdeklődöm, szerintetek annak, ami a Pats-topikban megy, van bármi értelme? Mert biztosan kurva jó dolog én megmondtamot játszani folyton mindenkinek, de most komolyan azért örültök, hogy ha szar a csapat, mert legalább lehet valakibe belerúgni? BorzasztóNa Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀Oh,a Mester megoldja… Jut eszembe: Perkins és McGrone állat már?
ParadSEC
kolok1972
Wyatt
Burkus
Kúrfürst briareos
ParadSEC
több mint 2 éve
Akkor gyak. az egész topicot némítottad 😊 Mondjuk mostanában nem sok mindenen van ok örömködni. De azt hittem, ennél előrébb tartunk, mint amit ma látok.de miért nem némitjátok aki felbasz?Nincs, én már nagyjából ott is hagytam. De annak sem, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki, ami a csapatnál végbemegy/nem látja az előrelépést, akkor rögtön személyeskedő és fölényeskedő támadások jönnek. Azt is tiszteletben kellene tartani, ha valaki szurkolóként úgy látja, hogy a csapat nem előre,hanem hátrelép. Nem úgy mint Magyarország 😀És akkor most full komolyan érdeklődöm, szerintetek annak, ami a Pats-topikban megy, van bármi értelme? Mert biztosan kurva jó dolog én megmondtamot játszani folyton mindenkinek, de most komolyan azért örültök, hogy ha szar a csapat, mert legalább lehet valakibe belerúgni? BorzasztóNa Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀Oh,a Mester megoldja… Jut eszembe: Perkins és McGrone állat már?
ParadSEC
kolok1972
Wyatt
Burkus
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Reméltem is hogy hull az OL, nehogy összeszedett brigadunk legyen.Még így is elég lesz jelen állás szerint
Ventura
több mint 2 éve
😀 az a megoldás nicede miért nem némitjátok aki felbasz?Nincs, én már nagyjából ott is hagytam. De annak sem, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki, ami a csapatnál végbemegy/nem látja az előrelépést, akkor rögtön személyeskedő és fölényeskedő támadások jönnek. Azt is tiszteletben kellene tartani, ha valaki szurkolóként úgy látja, hogy a csapat nem előre,hanem hátrelép. Nem úgy mint Magyarország 😀És akkor most full komolyan érdeklődöm, szerintetek annak, ami a Pats-topikban megy, van bármi értelme? Mert biztosan kurva jó dolog én megmondtamot játszani folyton mindenkinek, de most komolyan azért örültök, hogy ha szar a csapat, mert legalább lehet valakibe belerúgni? BorzasztóNa Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀Oh,a Mester megoldja… Jut eszembe: Perkins és McGrone állat már?
ParadSEC
kolok1972
Wyatt
Burkus
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Reméltem is hogy hull az OL, nehogy összeszedett brigadunk legyen.
több mint 2 éve
kicsivel több mint 2 negyed ment le az idényből korai még temetni. amióta eszemet tudom jó pár lassú szeptembere volt a new englandnekNem örülünk szerintem picit sem de most komolyan ez ami itt történik még az olyan fotelszurkesz mit én is láttam hogy ez a szezon kuka pedig még el sem kezdődött mert a csapat összetétele hát elég Talent hiányos így meg nehéz előre haladni, plussz az edzői mizériák sem segítenekÉs akkor most full komolyan érdeklődöm, szerintetek annak, ami a Pats-topikban megy, van bármi értelme? Mert biztosan kurva jó dolog én megmondtamot játszani folyton mindenkinek, de most komolyan azért örültök, hogy ha szar a csapat, mert legalább lehet valakibe belerúgni? BorzasztóNa Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀Oh,a Mester megoldja… Jut eszembe: Perkins és McGrone állat már?
ParadSEC
kolok1972
Wyatt
ParadSEC
több mint 2 éve
Csak érdeklődöm, hogy a 20 év győzelmi szériája nem volt elég ahhoz, hogy ha esetleg nem nyer a csapat, és az ellenfél végre örülhet, akkor hagyjuk őket örülni annak, hogy jól megy nekik, anélkül, hogy az legyen mindenre a reakció, hogy úgyis szopni fogtok majd?Ebben igazad van.
Wyatt
több mint 2 éve
Nem örülünk szerintem picit sem de most komolyan ez ami itt történik még az olyan fotelszurkesz mit én is láttam hogy ez a szezon kuka pedig még el sem kezdődött mert a csapat összetétele hát elég Talent hiányos így meg nehéz előre haladni, plussz az edzői mizériák sem segítenekÉs akkor most full komolyan érdeklődöm, szerintetek annak, ami a Pats-topikban megy, van bármi értelme? Mert biztosan kurva jó dolog én megmondtamot játszani folyton mindenkinek, de most komolyan azért örültök, hogy ha szar a csapat, mert legalább lehet valakibe belerúgni? BorzasztóNa Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀Oh,a Mester megoldja… Jut eszembe: Perkins és McGrone állat már?
ParadSEC
kolok1972
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Szerintem borzasztó, ami a topikban megy évek óta, pont az ilyenek miatt megy el tőle mindig a kedvem. Komolyan nem értem az embereket.Sztem ezt egy picit tulreagalod Wyatt. Szerintem annak senki nem örül hogy szarul játszik a csapat ( én biztos nem ),de azok után hogy egész évben el kell viselni a Mester orbitális arcoskodasait,ennyi hadd férjen már bele. A csapatot meg szerintem senki nem bántja,legfeljebb megjegyzi,hogy ez azért nem volt sok. De túl tárgyaltuk.És akkor most full komolyan érdeklődöm, szerintetek annak, ami a Pats-topikban megy, van bármi értelme? Mert biztosan kurva jó dolog én megmondtamot játszani folyton mindenkinek, de most komolyan azért örültök, hogy ha szar a csapat, mert legalább lehet valakibe belerúgni? BorzasztóNa Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀Oh,a Mester megoldja… Jut eszembe: Perkins és McGrone állat már?
ParadSEC
kolok1972
Wyatt
kolok1972