Miami Dolphins – New York Jets
több mint 10 éve
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 10 éve
pont akkoriban volt depressziósÉn sose vagyok az. Na jó, ha ma kikapunk tőletek egy picit az leszek. Holnap reggelig
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
próbálok drukkolni a szezonban nekik (a Denver után), de elég reménytelenHa lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csábaMost Dolphins drukkert játszol?
Heisman Trophy
Vagy miért zavar ennyire, hogy szarok?
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ha lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csába"Ha lenne egy 10000-sem" a tenyerembe venném, ráköpnék és azzal vágnálak most már szájba..
Heisman Trophy
Jöhet a banhammer.. kösz
több mint 10 éve
jobbnál jobb 4th downokPhilbin arckifejezései viszont elképesztők
Höri
több mint 10 éve
jobbnál jobb 4th downokazért ez tényleg vicc, h 1 kibaszott yardot nem haladtak 4 kísérletből, pedig nem felvágott labdák voltak
Höri
több mint 10 éve
Ha lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csábaMost Dolphins drukkert játszol?
Heisman Trophy
Vagy miért zavar ennyire, hogy szarok?
több mint 10 éve
Ha lenne tízezer forintom,Ha lenne egy 10000-semodaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csába
Heisman Trophy
több mint 10 éve
pont akkoriban volt depressziósja, az a lájkok meg a hozzászólások alapján vont valami átlagotazt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
Kampman
iktriadnak mindig mínuszban volt
Löfli
több mint 10 éve
ja, az a lájkok meg a hozzászólások alapján vont valami átlagotAkkor itt is hoztam az IRL szintet.
Löfli
több mint 10 éve
Aki bedöglött annak ajánlom a Arsenal-MU-t ugyanúgy Londonban van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
teljesen kilátástalan
több mint 10 éve
Ha lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csába
több mint 10 éve
az a jó ezekben a Tannehill passzokban, hogy az elkapó végig sem futja legtöbbször az útvonalát, két másodperce sincsen erreaz OC meg azért hívogatja a játékokat, ahol sansztalan gyorsan szabadulni a labdától
több mint 10 éve
Rájöttem, mi baja a Dolphinsnak. Nem tudták fejben túltenni magukat azon, hogy tőlünk kikaptak. LOL És megbeszélik előre, hogy ma te kapsz ki nagyon, legközelebb én?Nem. Kő, papír olló dönt.
gordon
több mint 10 éve
Hozzászólás és like aránya volt asszem.azt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
Kampman
több mint 10 éve
azt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Mert a szerkesztok se tudtak mi volt az
Kampman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ja, az a lájkok meg a hozzászólások alapján vont valami átlagotazt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
azt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
több mint 10 éve
amikor én vagyok kint, általában szoros meccsek vannak 😛 (bears - bucs, vikings - steelers, lions - falcons)Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).2008-ban is volt egy nagyon jó Saints-Chargers
iktriad
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).És megbeszélik előre, hogy ma te kapsz ki nagyon, legközelebb én?
iktriad
több mint 10 éve
Ne bántsatok már, próbálkozom normális lenni, de egyszerűen nem megy. A szándék a lényeg.
több mint 10 éve
Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli