Miami Dolphins – New York Jets
több mint 10 éve
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 10 éve
Basszák Már ki ezt a Rakás szar Stábot, nem veszi észre senki hogy ezek az edző ellen játszanak! Megvàrják hogy 1-15 legyen? Most kell váltani! Bye week jön
több mint 10 éve
Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-n

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
faszom Folk-ba még a fantasymnak is betett
több mint 10 éve
és a végén mégis lehet beáll majd geno
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
De valószínűleg nálam van a gond, ma még nem szívtam fel a szokásos kokainmennyiségem, aminek nem mellesleg te már a tízszeresét is elfogyasztottad.Az én orrom tiszta bíró úr!
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).2008-ban is volt egy nagyon jó Saints-Chargers
iktriad
több mint 10 éve
Coyle mehet amerre lát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
na neeeeeeeeeeeeLegedu? | iktriad voltam, sziasztok. |
Csabee13
több mint 10 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).Mondjuk nem értem, hogy az miért lenne sztrájk, ha az egyik csapat fossá veri a másikat.
iktriad
De valószínűleg nálam van a gond, ma még nem szívtam fel a szokásos kokainmennyiségem, aminek nem mellesleg te már a tízszeresét is elfogyasztottad.
több mint 10 éve
eddig elviccelődtem... de most lettem kész.Nem. Sajnos az a funkció is odalett.
Lehet valahogy itt némítani adott embert?
Csabee13
több mint 10 éve
na neeeeeeeeeeee
több mint 10 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).
több mint 10 éve
eddig elviccelődtem... de most lettem kész. Lehet valahogy itt némítani adott embert?
több mint 10 éve
Ha lenne egy 10000-sem elmennék a Phinbe OlinernekSzegény fal olyan lyukas mint egy szakadt halászháló...
Heisman Trophy
több mint 10 éve
| ebből a meccsből má nem lesz semmi |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Ezt meg te nem XD ( | na jó, benne lehet a pakliban, de azért az csúnya lenne | .)Ha úgy játszunk, mint a Cowboys ellen, biztosan nincs esélyünk.
evergreen
több mint 10 éve
Ha lenne egy 10000-sem elmennék a Phinsbe Olinernek
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Ha lenne egy 10000-sem elmennék a Phinbe Olinernek
több mint 10 éve
3és5-re nem volt butaság ez a kétyardos slantHa még slant lett volna, de ez egy ócska swing volt.
Törölt felhasználó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
3és5-re nem volt butaság ez a kétyardos slantas usual
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Ezt meg te nem XD ( | na jó, benne lehet a pakliban, de azért az csúnya lenne | .)Mármint arra gondoltam, hogy simán győz a Skins.Azért én sem gondoltam ám komolyan XDHa hozzuk a megszokott színvonalat, nem lesz rangadó. 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
mustaine
evergreen
mustaine

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
3és5-re nem volt butaság ez a kétyardos slant
több mint 10 éve
Mármint arra gondoltam, hogy simán győz a Skins.Azért én sem gondoltam ám komolyan XDHa hozzuk a megszokott színvonalat, nem lesz rangadó. 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
mustaine
evergreen
több mint 10 éve
Azért én sem gondoltam ám komolyan XDHa hozzuk a megszokott színvonalat, nem lesz rangadó. 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
mustaine
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ne hülyéskedj, egy NFC East meccs mindig rangadó, pláne ha hozza a két héttel előtti színvonalat.Egy olyan meccs, amin ez a Redskins játszik, nem igazán lehet rangadó 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
Kampman

#NoPhlyZone