NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 3 éve
amaru
151
Ők is beengedték
több mint 3 éve
Elit D 😀
több mint 3 éve
nando89
3 894
Mondtam én 😉gratula a vikesnakJynx lesz ez 😉 én már eljátszottam az Sf ellen be is jött reméljük neked is 😊
gamerkr
nando89
több mint 3 éve
pecsi92
505
Ezt a Time managementet elbaszta most Rodgers szerintem 😀
több mint 3 éve
time management at its finest
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Wolfy33
229
Na igen...a szokásos
több mint 3 éve
jabi
129
Bexarás!!!!
több mint 3 éve
Pep71
2 591
AR te szar...😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
oké 😀
több mint 3 éve
na akkor a Vikes támadhat újra 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ez azzzzzzzzzzde túl korai basszameg
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
de ez most Stokes volt asszemnem Stokes volt/nem volt ott?Jefferson top3 liga szinten...nagyon jó WR, de azért ez is pl. Kevin King mellett volt...😀 és megint AR sz.r , a D# viszont pöpec...Love is hozta volna ezt a szintet ugye rubens? 😀 ahogy megmondtad 😀
PatrickSKOL
Pep71
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
safety?2 pontra megyünk majdKvára nincs még vége, gondolom ezt mindenki tudja.Hold my Crosby
PatrickSKOL
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
nem Stokes volt/nem volt ott?Jefferson top3 liga szinten...nagyon jó WR, de azért ez is pl. Kevin King mellett volt...😀 és megint AR sz.r , a D# viszont pöpec...Love is hozta volna ezt a szintet ugye rubens? 😀 ahogy megmondtad 😀
PatrickSKOL
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
2 pontra megyünk majdKvára nincs még vége, gondolom ezt mindenki tudja.Hold my Crosby
PatrickSKOL
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Jefferson top3 liga szinten...nagyon jó WR, de azért ez is pl. Kevin King mellett volt...😀 és megint AR sz.r , a D# viszont pöpec...Love is hozta volna ezt a szintet ugye rubens? 😀 ahogy megmondtad 😀
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Wolfy33
229
Ilyen is ritkán van mostanában, hogy vissza vettük a vezetést brutál leolvadás után.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Kvára nincs még vége, gondolom ezt mindenki tudja.Hold my Crosby
PatrickSKOL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Kvára nincs még vége, gondolom ezt mindenki tudja.
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Igen, tök logikusan 😁Jefferson egy kibaszott cheat codekap is a pff-től egy 66-ost
Heisman
Gergőbácsi
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Jefferson top3 liga szinten...
több mint 3 éve
Ez az Jetta!