Minnesota Vikings - Seattle Seahawks

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
 kozvetitesek.net/sport-2/
 zunox.hk/zunox1.html
 zunox.hk/zunox6.html
 zunox.hk/zxtv49.html
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ébredő Erő..... faszom Sanyi az szar volt
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
itt is a bizakodás a missed tackle irányába, jó meccs

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
milyen playhívások ezek már

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
3 és 13-ra ennek emgint mi értelme ?
Ne buziskodjunk már
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 696 — Jó ötletnek tűnt!
az eleje lapos volt, de kezd beindulni ez az eredménykövető 😀

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
+ egy Leonardo Di Caprio filmnek is ez a neve
Heisman Trophy
Scorsese egyetlen filmje, amiért rendezői Oscart kapott. Egy (fasza) dél-koreai remake...
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
értem én h kemény a labda meg hideg van
de mi a faszom van ha kimarad az FG? megsérül a rugó? hagyjuk má
Negritis
hogyne, eltörik a lába, hisz tégla(btw ez sanyi ?)
Wester
 www.youtube.com/watch?v=zFuhh2Mg5m8
Negritis
 www.youtube.com/watch?v=rvXfaXePHj4
Wester
 www.youtube.com/watch?v=pVF2Li3G97M
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 019 — The Mathematician
Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!
mustaine
Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
iktriad
Ki a tééééglaaaa Vizi Andrással!
Toca
4. A TÉGLA

Már nem emlékszem rá, hogy pontosan melyik évben futott, csak annyi rémlik, hogy mindig késő este adták, és másnap álmosan mentem a suliba. A műsor koncepciója egyszerű volt: volt egy beépített ember, A tégla, aki mindent szabotált, a játékosoknak pedig ki kellett találnia azt, hogy ki az. Persze csak az utolsó adásban jöttek rá, és az összes játékos azt nyilatkozta, hogy nem is gyanakodtak a szőke hölgyre, aki remekül végezte a dolgát. Szerintem ez a műsor egy új évadával ma is sikeres lehetne.

Heisman Trophy
inkább mondanám Scorsese filmnek de sebaj 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mazzu New York Giants 1 673
Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!
mustaine
TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!
ThundersNFL
Olvasod a Bibliát? Van egy passzus, amit pont ilyen esetekre tanultam meg.
Kampman
Ezékiel 25:17
Vrij6
AZ igaz ember járta téglát szegélyezik a téglák
több mint 8 éve
kurvára nem érzi meg, hogy keményebb a labda,
D11
easy brother! volt már ebből probléma

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
MyCole Pruitt!!!

mustaine
Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
iktriad
Toca
Szalma Laci volt a műsorvezető, nem?
iktriad
Nem is emlékszel akkor rendesen boooo
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 696 — Jó ötletnek tűnt!
Negritis
Wester
Negritis

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 582 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
mustaine
iktriad
Toca
4. A TÉGLA

Már nem emlékszem rá, hogy pontosan melyik évben futott, csak annyi rémlik, hogy mindig késő este adták, és másnap álmosan mentem a suliba. A műsor koncepciója egyszerű volt: volt egy beépített ember, A tégla, aki mindent szabotált, a játékosoknak pedig ki kellett találnia azt, hogy ki az. Persze csak az utolsó adásban jöttek rá, és az összes játékos azt nyilatkozta, hogy nem is gyanakodtak a szőke hölgyre, aki remekül végezte a dolgát. Szerintem ez a műsor egy új évadával ma is sikeres lehetne.

forrás :http://media-addict.hu/2013/02/04/ot-magyar-musor-ami-nagyon-hianyzik-a-tevebol/

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 458 — Слава Україні! Героям слава!
mustaine
TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!
ThundersNFL
Olvasod a Bibliát? Van egy passzus, amit pont ilyen esetekre tanultam meg.
Kampman
Ezékiel 25:17

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
moncsy91 Green Bay Packers 197
Norbi reformjait hallotta a Seahawkst, csak nem fake punt lett
Másik csávó pedig az SBre gyűjt
Heisman Trophy
Nagy szurkoló ha nem a saját csapatát akarja megnézni.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.youtube.com/watch?v=yPbNDFY6p94
baggio
Ez az!
több mint 8 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Sanyi meddig lesz még beszarva mert -20 fok van? Komolyan kezdem unni. Aki annyit rugdussa a labdát mint egy punter vagy kicker ráadásul sokszor izomból annak már ki van "idegelve" olyan szinten a lába, hogy kurvára nem érzi meg, hogy keményebb a labda, max hogy nem megy olyan messzire. És egyébként is leszarják 😀
több mint 8 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Én maradok a klasszikusoknál:
"EGYSZERUEN NEM ERI MEG PASSZOLNI"
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Van itt minden..Tégla, John Ryan orra, kurvahideg, műsoráradat.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 019 — The Mathematician
Negritis
Wester

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
MyCole Pruitt!!!

mustaine
iktriad
Toca
Szalma Laci volt a műsorvezető, nem?
több mint 8 éve
mustaine
iktriad
Toca
na az még műsor vót!
Mazzu
#régenmindenjobbvót

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Sztem Sanyi építési vállalkozó (tégla), aki éppen börtön húz fel (letartóztatták).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
Pruitt elit

több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
bíztak a lecsúszó szerelésben, mindig jó taktika Cotton
Höri
A Chargers ellen

Tepper takarodj!