Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Ébredő Erő..... faszom Sanyi az szar volt
több mint 8 éve
az eleje lapos volt, de kezd beindulni ez az eredménykövető 😀
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
+ egy Leonardo Di Caprio filmnek is ez a neveScorsese egyetlen filmje, amiért rendezői Oscart kapott. Egy (fasza) dél-koreai remake...
Heisman Trophy
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=pVF2Li3G97Mwww.youtube.com/watch?v=rvXfaXePHj4www.youtube.com/watch?v=zFuhh2Mg5m8értem én h kemény a labda meg hideg vanhogyne, eltörik a lába, hisz tégla(btw ez sanyi ?)
de mi a faszom van ha kimarad az FG? megsérül a rugó? hagyjuk má
Negritis
Wester
Negritis
Wester
több mint 8 éve
inkább mondanám Scorsese filmnek de sebaj 😀4. A TÉGLAKi a tééééglaaaa Vizi Andrással!Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
mustaine
iktriad
Toca
Már nem emlékszem rá, hogy pontosan melyik évben futott, csak annyi rémlik, hogy mindig késő este adták, és másnap álmosan mentem a suliba. A műsor koncepciója egyszerű volt: volt egy beépített ember, A tégla, aki mindent szabotált, a játékosoknak pedig ki kellett találnia azt, hogy ki az. Persze csak az utolsó adásban jöttek rá, és az összes játékos azt nyilatkozta, hogy nem is gyanakodtak a szőke hölgyre, aki remekül végezte a dolgát. Szerintem ez a műsor egy új évadával ma is sikeres lehetne.
+ egy Leonardo Di Caprio filmnek is ez a neve
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
AZ igaz ember járta téglát szegélyezik a téglákEzékiel 25:17Olvasod a Bibliát? Van egy passzus, amit pont ilyen esetekre tanultam meg.Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!
mustaine
ThundersNFL
Kampman
Vrij6
több mint 8 éve
kurvára nem érzi meg, hogy keményebb a labda,easy brother! volt már ebből probléma
D11
több mint 8 éve
MyCole Pruitt!!!Nem is emlékszel akkor rendesen boooo
Szalma Laci volt a műsorvezető, nem?Ki a tééééglaaaa Vizi Andrással!Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
mustaine
iktriad
Toca
iktriad
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=zFuhh2Mg5m8értem én h kemény a labda meg hideg vanhogyne, eltörik a lába, hisz tégla(btw ez sanyi ?)
Negritis
Wester
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
4. A TÉGLAKi a tééééglaaaa Vizi Andrással!Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
mustaine
iktriad
Toca
Már nem emlékszem rá, hogy pontosan melyik évben futott, csak annyi rémlik, hogy mindig késő este adták, és másnap álmosan mentem a suliba. A műsor koncepciója egyszerű volt: volt egy beépített ember, A tégla, aki mindent szabotált, a játékosoknak pedig ki kellett találnia azt, hogy ki az. Persze csak az utolsó adásban jöttek rá, és az összes játékos azt nyilatkozta, hogy nem is gyanakodtak a szőke hölgyre, aki remekül végezte a dolgát. Szerintem ez a műsor egy új évadával ma is sikeres lehetne.
+ egy Leonardo Di Caprio filmnek is ez a neve
forrás :http://media-addict.hu/2013/02/04/ot-magyar-musor-ami-nagyon-hianyzik-a-tevebol/
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ezékiel 25:17Olvasod a Bibliát? Van egy passzus, amit pont ilyen esetekre tanultam meg.Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!TÉGLA T-É-G-L-A TÉGLA!
mustaine
ThundersNFL
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
moncsy91
197
Norbi reformjait hallotta a Seahawkst, csak nem fake punt lettNagy szurkoló ha nem a saját csapatát akarja megnézni.
Másik csávó pedig az SBre gyűjt
Heisman Trophy
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=yPbNDFY6p94Ez az!
baggio
több mint 8 éve
Sanyi meddig lesz még beszarva mert -20 fok van? Komolyan kezdem unni. Aki annyit rugdussa a labdát mint egy punter vagy kicker ráadásul sokszor izomból annak már ki van "idegelve" olyan szinten a lába, hogy kurvára nem érzi meg, hogy keményebb a labda, max hogy nem megy olyan messzire. És egyébként is leszarják 😀
több mint 8 éve
Van itt minden..Tégla, John Ryan orra, kurvahideg, műsoráradat.
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=zFuhh2Mg5m8értem én h kemény a labda meg hideg vanhogyne, eltörik a lába, hisz tégla(btw ez sanyi ?)
Negritis
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
MyCole Pruitt!!! Szalma Laci volt a műsorvezető, nem?Ki a tééééglaaaa Vizi Andrással!Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
mustaine
iktriad
Toca
több mint 8 éve
#régenmindenjobbvótna az még műsor vót!Ki a tééééglaaaa Vizi Andrással!Mondd ezt még egyszer. Mondd ezt még egyszer, hogy tégla. Mondd még egyszer, ha mered te faszfej, baszd meg! Mondd még egyszer, ha mered!Emlékszik még valaki itt a kvázi realitys TV2s műsorra, aminek A Tégla volt a címe? 😊
mustaine
iktriad
Toca
Mazzu
több mint 8 éve
Sztem Sanyi építési vállalkozó (tégla), aki éppen börtön húz fel (letartóztatták).
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
bíztak a lecsúszó szerelésben, mindig jó taktika CottonA Chargers ellen
Höri
Tepper takarodj!