New England Patriots - Buffalo Bills
1 feliratkozó
2 napja
nem tudok haragudni ha nyerünk ma, szarok az 1/1-re.Haragudni egyikünk sem fog szerintem de hogy nem lesz több hitem a csapatban játékostól edzőkig az is biztos...
gordon
Ünnepeljék meg ha van hozzá gyomruk de aztán menjen mindenki kipakolni a szekrényét és imádkozzon hogy visszahívják jövőre...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 napja
LoL ennél megalázòbb nincs is direkt elbaszatni a csoport riválissal az 1/1-et mert annyira balfaszok hogy még ezt semmi veszik észre, amit leművel a Bills.Szeretnék egy szép Bills TD-t látni!Nem engeditek, egyszerűen túl jól vagytok ma. 😊
Nomac
Hungarian Bill
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Hungarian Bill
1 572
Szeretnék egy szép Bills TD-t látni!Nem engeditek, egyszerűen túl jók vagytok ma. 😊
Nomac
Szerkesztette: Hungarian Bill
2 napja
nem tudok haragudni ha nyerünk ma, szarok az 1/1-re.
2 napja
Szeretnék egy szép Bills TD-t látni!
2 napja
Végre van egy Temus Lamarunk😁Bazdmeg én meg rákerestem azt hittem volt ilyen nevű játékos....akkorát koppant,hogy még a Holdon is hallották😁😁😁
ParadSEC
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Mondom én ,hogy csóró ember Jayden Danielsegecc ez mi volt Miltontól? 😊))Nagyon állat ez a csòka
NB2
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Végre van egy Temus Lamarunk😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
ötös műhold
311
Milton III for president.
2 napja
gecc ez mi volt Miltontól? 😊))Nagyon állat ez a csòka
NB2
2 napja
gecc ez mi volt Miltontól? 😊))
2 napja
Mayo meg vigyorog tényleg buta egy paplanszájú f.szfej... nem érti hogy most nagyon rossz ha nyerünk...csak rossz
ParadSEC
2 napja
Mayo meg vigyorog tényleg buta egy paplanszájú f.szfej... nem érti hogy most nagyon rossz ha nyerünk...
2 napja
Sajnos nehezen látom, hogy ezt hogyan veszítjük el.
2 napja
Na jó ,3&17-re screen…. Hagyjuk már!…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 napja
Baszki tiszta hullámvasút, szòval Bills bekaphatja de tényleg🤣. Igaziocsokság megnyeretni velünk ezt a fos meccset
2 napja
Bazsinho
1 058
Akkor tényleg nem akarunk nyerni 😆
2 napja
Bazsinho
1 058
Jól látom Trubisky off. Jön White?
2 napja
Na akkor mevan a backup Qb nk Most jöhet a cut Qb-nk Brisett😁
Égjek a poklon de jò látni ahogy Milton játszik. Futtában brutál pontosan dob
2 napja
Pedig hogy szurkoltam, hogy rúgja mellé...
2 napja
OFF!NFC South-ban milyen szenya csapatok vannak 😊))
ON!
Az lesz majd a vicces, ha kiderül, hogy Milton jobb mint Maye 😊
2 napja
Mennyi üres szék van 😮
2 napja
És ezt is odadobta baszki.
2 napja
Mindent elkapnak, minden játékot megcsinálnak 😀 😀
2 napja
Elég lesz már baszki. Egész szezonban elpattant tőlünk a labda, ma természetesen minden bejön. Még várok egy pick sixet.