New England Patriots - Buffalo Bills
1 feliratkozó
2 napja
Nyilván más egy tét nélküli meccs,de egyáltalán nem vagyok meggyőződve,hogy az első 5 meccsen nem a roster leggyengébb QB-ja kezdett nálunk.Illetve a liga leggyengébb QB-ja...
kolok1972
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Jöhetne Brissett
2 napja
Nyilván más egy tét nélküli meccs,de egyáltalán nem vagyok meggyőződve,hogy az első 5 meccsen nem a roster leggyengébb QB-ja kezdett nálunk.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 napja
Milton a szegény ember Jayden Danielse. ...
Draft
2 napja
Na kezdtem megijedni de a fumbli megnyugtatott🤣
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Ez jó! Közel vannak.
2 napja
fumblitisz továbbra is 😕
2 napja
Annyi Bills fant mutatnak, mintha Buffaloban lenne a meccsÉs milyen szomorú a félig üres lelátó... Amikor én utoljára ott voltam, csordultig volt minden nézővel, igaz, hogy Brady, Gronk, Dola meg Edelman és hasonló kvalitású játékosok játszottak, nem ez a ligabottom csapat.
vpi
Hozzáteszem, Milton ma sokat tesz a backup QB pozíciójának hosszútávú megszerzéséért.
2 napja
Gyakorolják az időkérést vagy mi a tököm ez?
2 napja
nyugi, ma nyerünk, miénk lesz az 1/4 és drafton felcserélünk az 1/1-re 😀
2 napja
Annyi Bills fant mutatnak, mintha Buffaloban lenne a meccs
2 napja
Nincs még félidő,de az 5 fal emberből már 3-nak van false startja….na most meg ez a baj? 😀 valahogy el kell veszteni a meccset ha már Milton megakarja nyerni
No comment
kolok1972
2 napja
Bazsinho
1 058
Így van. Szmore is tiszta ideg 😆A Pats szivatja magát. Nyilván mindenki mutatja magát, hogy jövőre is legyen valahol szerződése.Hát akkor a ti cseréitek jelenleg elég komoly veszélyben vannak.
Nálunk a lényeg ne legyen sérülés.
Bazsinho
zinedine5
2 napja
Nincs potenciális sérülés. Tökmindegy a meccs.Ezt esküszöm, szándékosan nézték be. Így elengedni a WR-t...de nekik az miért lenne jó?
Burkus
gordon
2 napja
Hát el ahogy nézem Miltont, rohadt jól mozog ebben az ergya rendszerben, f.szán menekül és jól dob.Ha nyerünk és Kraft ezek után se rúgja ki a komplett stábot akkor feladom a Pats nézést...Kibaszott idegesítő ezt nézni hogy megint elbaszunk egy jó lehetőségetElbizonytalodtal ?😅😅😅
ParadSEC
kolok1972
Szerkesztette: ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Nincs még félidő,de az 5 fal emberből már 3-nak van false startja….No comment
2 napja
A Pats szivatja magát. Nyilván mindenki mutatja magát, hogy jövőre is legyen valahol szerződése.Hát akkor a ti cseréitek jelenleg elég komoly veszélyben vannak.
Nálunk a lényeg ne legyen sérülés.
Bazsinho
2 napja
Ha nyerünk és Kraft ezek után se rúgja ki a komplett stábot akkor feladom a Pats nézést...Kibaszott idegesítő ezt nézni hogy megint elbaszunk egy jó lehetőségetElbizonytalodtal ?😅😅😅
ParadSEC
2 napja
Ha nyerünk és Kraft ezek után se rúgja ki a komplett stábot akkor feladom a Pats nézést...Kibaszott idegesítő ezt nézni hogy megint elbaszunk egy jó lehetőséget
2 napja
Az valóban nem számít hol húzunk, az már igen hogy lesz-e mellé még 2 első körös pick az elkövetkező években vagy nem... 😛Azért mert nekik mindegy, nekünk nem 😀 Annyira mindegy hol választunk..Ezt esküszöm, szándékosan nézték be. Így elengedni a WR-t...de nekik az miért lenne jó?
Burkus
gordon
Nomac
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 napja
Majd megmagyarázza a Mr. Lankadt Fasz HC ,hogy nem akartunk tankolni azért megyünk így....Tudtam hogy a Bills megszívat minket...Nem direkt csinálják... 😛
Nomac
Ők már a playoff-ra figyelnek, senki nem akar megsérűlni mi meg hirtelen tököt növesztettünk mintha számítana....
Castleai01
1/1-el nagy eséllyel letudnák húzni egy kicsit, egy QB needes csapatot..... De így....
Világi balfaszok vagyunk
Draft
2 napja
Hungarian Bill
1 572
Ezt esküszöm, szándékosan nézték be. Így elengedni a WR-t...Nem engedtek be semmit a védők, megvoltak a zónák is. Itt Milton ügyesen meghosszabbította a játékot. Nyilván lejjebb van tekerve a gépezet, de Milton ettől függetlenül ügyesen mozog.
Burkus
2 napja
Azért mert nekik mindegy, nekünk nem 😀 Annyira mindegy hol választunk..Ezt esküszöm, szándékosan nézték be. Így elengedni a WR-t...de nekik az miért lenne jó?
Burkus
gordon
2 napja
Tudtam hogy a Bills megszívat minket...Nem direkt csinálják... 😛
Nomac
Ők már a playoff-ra figyelnek, senki nem akar megsérűlni mi meg hirtelen tököt növesztettünk mintha számítana....
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 napja
Bazsinho
1 058
A Pats szivatja magát. Nyilván mindenki mutatja magát, hogy jövőre is legyen valahol szerződése.Nálunk a lényeg ne legyen sérülés.