NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
Wilforknak volt egy eléggé sarkalatos vélménye MJ-hez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Megjöttem, innen simaliba 😊
több mint 1 éve
Édes istenem...Röviden: 2 perc alatt végimentek rajtunk, majd jön az O. Futás, futás, és MJ fut 3&outNagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Draft
több mint 1 éve
Nem mertem ezt leírni mert korainak mondták volna de az jön le hogy bár vége lenne a szezonnakNagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Biztos hogy ezt a szart akarom nézni karácsonykor?...Senki sem kenyszerit 😊
Nomac
több mint 1 éve
Röviden: 2 perc alatt végimentek rajtunk, majd jön az O. Futás, futás, és MJ fut 3&outNagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Nagyon unalmas lesz ez így...A Bengals szurkolók nem bánják szerintem... 😛
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Nagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
Draft
több mint 1 éve
Biztos hogy ezt a szart akarom nézni karácsonykor?...
több mint 1 éve
Nagyon unalmas lesz ez így...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Azért 10 yardon belül is ér lenni. Egyik elkapásnál konkrétan körülnézett hol van valaki
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Érzem a tüzet ... ja nem ide 😀Én is mert babot ettem😂😂😂
ParadSEC
Draft
több mint 1 éve
Gecc mintha Maddenbe játszanék...Rookie fokozatban....
ParadSEC
Draft
több mint 1 éve
Érzem a tüzet ... ja nem ide 😀
több mint 1 éve
Első negyed 13.44-nel idokeres too many player miatt,2,5 perc alatt kapott TD. Erős kezdés .
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Gecc mintha Maddenbe játszanék...
több mint 1 éve
Bekezdtünk...Végig keményen odatettük magunkat
ParadSEC
több mint 1 éve
Ez elég sima volt... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Bekezdtünk...
több mint 1 éve
1stream.eu/game/new-england-patriots-cincinnati-bengals-live-stream/537580Estét mindenkinek!Reddit. Elsöt nézem jó
Valakinek egy használható link? Új laptopról vagyok, és még nincsenek átmentve a cuccok
meme
laoce
több mint 1 éve
Sziasztok!Szép estet ,mindenkinek,jó meccset,sérülések nélkül.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Estét mindenkinek!Reddit. Elsöt nézem jó
Valakinek egy használható link? Új laptopról vagyok, és még nincsenek átmentve a cuccok
meme
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
meme
2 102
Estét mindenkinek!Valakinek egy használható link? Új laptopról vagyok, és még nincsenek átmentve a cuccok
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Jó estét!Remélem a hallé-töltött káposzta-bejgli megvolt, már csak egy tigrisgyőzés hiányzik! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...