New England Patriots - Cincinnati Bengals
11 hónapja
Wilforknak volt egy eléggé sarkalatos vélménye MJ-hez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Megjöttem, innen simaliba 😊
11 hónapja
Édes istenem...Röviden: 2 perc alatt végimentek rajtunk, majd jön az O. Futás, futás, és MJ fut 3&outNagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Draft

11 hónapja
Nem mertem ezt leírni mert korainak mondták volna de az jön le hogy bár vége lenne a szezonnakNagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Biztos hogy ezt a szart akarom nézni karácsonykor?...Senki sem kenyszerit 😊
Nomac
11 hónapja
Röviden: 2 perc alatt végimentek rajtunk, majd jön az O. Futás, futás, és MJ fut 3&outNagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
ThundersNFL a Jobbágy
11 hónapja
Nagyon unalmas lesz ez így...A Bengals szurkolók nem bánják szerintem... 😛
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Nagyon unalmas lesz ez így...Nem látom meccset, de miért érzem azt,hogy már most tele van fasszal a szánk?
ParadSEC
Draft

11 hónapja
Biztos hogy ezt a szart akarom nézni karácsonykor?...
11 hónapja
Nagyon unalmas lesz ez így...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Azért 10 yardon belül is ér lenni. Egyik elkapásnál konkrétan körülnézett hol van valaki
Lou Anarumo for president
11 hónapja
Érzem a tüzet ... ja nem ide 😀Én is mert babot ettem😂😂😂
ParadSEC
Draft

11 hónapja
Gecc mintha Maddenbe játszanék...Rookie fokozatban....
ParadSEC
Draft

11 hónapja
Érzem a tüzet ... ja nem ide 😀
11 hónapja
Első negyed 13.44-nel idokeres too many player miatt,2,5 perc alatt kapott TD. Erős kezdés .
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
Gecc mintha Maddenbe játszanék...
11 hónapja
Ez elég sima volt... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Bekezdtünk...
11 hónapja
1stream.eu/game/new-england-patriots-cincinnati-bengals-live-stream/537580Estét mindenkinek!Reddit. Elsöt nézem jó
Valakinek egy használható link? Új laptopról vagyok, és még nincsenek átmentve a cuccok
meme
laoce
11 hónapja
Sziasztok!Szép estet ,mindenkinek,jó meccset,sérülések nélkül.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
Estét mindenkinek!Reddit. Elsöt nézem jó
Valakinek egy használható link? Új laptopról vagyok, és még nincsenek átmentve a cuccok
meme
Lou Anarumo for president
11 hónapja
Estét mindenkinek!Valakinek egy használható link? Új laptopról vagyok, és még nincsenek átmentve a cuccok
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
11 hónapja
Jó estét!Remélem a hallé-töltött káposzta-bejgli megvolt, már csak egy tigrisgyőzés hiányzik! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...