NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
Azért az cbs studióban is Zapperól beszélnek és a Jets meccsről ahol az impotens O-ba inkább behozták a 4. QB-t csak legyen valami.
több mint 1 éve
meme
2 102
Majd idén.... Szerintem senki nem akar minket kapni a rájátszásban!Én a potenciálra gondoltam. Baromi boldog lennék ha egyszer össze is jönne neki.😀 Majd ha megnyeri 😀 akkor 😀 de jó úton járEgyet ma láthatszezzel mondjuk én nem értek egyetTúl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
A szomorú, amire rá kellett jöjjek hogy nem MJ ennyire szar, hanem MP a gondok 70%
Nomac
Monsom en h azert van, mert erteket akarnak belole kihozni h szezon vegen el tudjak cserelni.
Lúdas Solymi
Nomac
nyilván nem értek hozzá, de azért számomra totál wtf, hogy alig van már értelmes qb, főleg olyan akivel tuti SB-t nyerhetsz
NB2
laoce
ParadSEC
laoce
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Ja,én biztos nem gondolom hogy jobb lenne..Ezt ti sem gondoltátok komolyan..... Egy kiégett, fénykorán réges régen átlépett Brady-vel mi lenne jobb?Az lesz!Akkor az utolsó 5 meccs után,az utolsó 3 meccsből is kihuzhatsz egyet,hogy minden osszealljonIgazad van, lehet h tul kozel vannak es nem latjak a fatol az erdot, racsavarodtak teljesen.Túl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
A szomorú, amire rá kellett jöjjek hogy nem MJ ennyire szar, hanem MP a gondok 70%
Nomac
Monsom en h azert van, mert erteket akarnak belole kihozni h szezon vegen el tudjak cserelni.
Lúdas Solymi
Nomac
Hogy lehetnek ilyen hulyek hisz szurkolok millioi latjak a nyilvanvalot es figyelmen kivul hagyjak!
Lehet ezt akarja elerni Kraft h vhogy megszabaduljon BB-tol h vegre visszajohessen Brady!
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
meme
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
meme
2 102
Ezt ti sem gondoltátok komolyan..... Egy kiégett, fénykorán réges régen átlépett Brady-vel mi lenne jobb?Az lesz!Akkor az utolsó 5 meccs után,az utolsó 3 meccsből is kihuzhatsz egyet,hogy minden osszealljonIgazad van, lehet h tul kozel vannak es nem latjak a fatol az erdot, racsavarodtak teljesen.Túl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Hogy lehetnek ilyen hulyek hisz szurkolok millioi latjak a nyilvanvalot es figyelmen kivul hagyjak!
Lehet ezt akarja elerni Kraft h vhogy megszabaduljon BB-tol h vegre visszajohessen Brady!
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Én a potenciálra gondoltam. Baromi boldog lennék ha egyszer össze is jönne neki.😀 Majd ha megnyeri 😀 akkor 😀 de jó úton járEgyet ma láthatszezzel mondjuk én nem értek egyetTúl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
nyilván nem értek hozzá, de azért számomra totál wtf, hogy alig van már értelmes qb, főleg olyan akivel tuti SB-t nyerhetsz
NB2
laoce
ParadSEC
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Egy jó rugby play a végére?Nincs Chandler Jones a pályán úgyhogy belefér 😀
SirPub
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az lesz!Akkor az utolsó 5 meccs után,az utolsó 3 meccsből is kihuzhatsz egyet,hogy minden osszealljonIgazad van, lehet h tul kozel vannak es nem latjak a fatol az erdot, racsavarodtak teljesen.Túl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 1 éve
😀 Majd ha megnyeri 😀 akkor 😀 de jó úton járEgyet ma láthatszezzel mondjuk én nem értek egyetTúl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
NB2
laoce
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ez meg minek??? Kullogjanak be aztán ki se jöjjenek
több mint 1 éve
Egyet ma láthatszezzel mondjuk én nem értek egyetTúl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
NB2
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
ha ráüt a labdára tuti incomplete, nem ő az embert akarja leszerelni 😕Örült hogy nem esett el korábban a saját lábában szerencsétlen, ne bántsd még te is... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
meme
2 102
Irwin lesz a 3. számu nálunk, ha Boyd-Higgins közül valakit elveszítünk..... Van benne kraft!
több mint 1 éve
Akkor az utolsó 5 meccs után,az utolsó 3 meccsből is kihuzhatsz egyet,hogy minden osszealljonIgazad van, lehet h tul kozel vannak es nem latjak a fatol az erdot, racsavarodtak teljesen.Túl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Irwin még a végén sztár elkapó lesz nálunk. 4 TD a szezonban.
több mint 1 éve
ha ráüt a labdára tuti incomplete, nem ő az embert akarja leszerelni 😕
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Miert nincs? Csak azert mert nem bizonygatom az elejetol kezdve h nepotizmus van, BB hulye, Patricia hulye es Zappet kellene jatszatni?Solymi Neked aztán végképp nincs alapod pikírtkedni…Lehet, ki tudja, ez egy rejtely…de makd kiderul ha Mayot vhova elviszik, akkor ugyis oaszezuhan a defense.Lehet ez Mayo miatt van. Nem tudhatjuk. Nem látunk a falak mögé.Pedig a kis BB hivja a playeket, a masik meg a safety edzo…NEPOTIZMUS!!! Veszelyes!!!Bár ez a flag egy vicc volt na de nem ezen múlik. Remélem jövőre is ez a D marad mert amúgy ha kicsit odafigyelnek elég baszósak tudnak lenni.Pedig ettől a flagtol függetlenül így vanUche az egyike a kevés fénypontnakJókor jött komment
zinedine5
laoce
kolok1972
ParadSEC
Lúdas Solymi
zinedine5
Kraft meg mar szenilis, BB atbassza, Keaft fia meg ezek szerint kokler.
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 1 éve
Nem is kell egyetérteni, mások vagyunk, más elvárásokkal. Nekem az amit MJ képvisel nem szimpatikus, ezzel nem tudok mit kezdeniezzel mondjuk én nem értek egyetTúl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
NB2
több mint 1 éve
TD van?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Igazad van, lehet h tul kozel vannak es nem latjak a fatol az erdot, racsavarodtak teljesen.Túl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
több mint 1 éve
ezzel mondjuk én nem értek egyetTúl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
több mint 1 éve
Szándékosan nem azt írtam,hogy joga,hanem hogy alapja.Ez egy fórum simán lehet neki így viszont szép céltábla nem alaptalanul 😀 .Solymi Neked aztán végképp nincs alapod pikírtkedni…Lehet, ki tudja, ez egy rejtely…de makd kiderul ha Mayot vhova elviszik, akkor ugyis oaszezuhan a defense.Lehet ez Mayo miatt van. Nem tudhatjuk. Nem látunk a falak mögé.Pedig a kis BB hivja a playeket, a masik meg a safety edzo…NEPOTIZMUS!!! Veszelyes!!!Bár ez a flag egy vicc volt na de nem ezen múlik. Remélem jövőre is ez a D marad mert amúgy ha kicsit odafigyelnek elég baszósak tudnak lenni.Pedig ettől a flagtol függetlenül így vanUche az egyike a kevés fénypontnakJókor jött komment
zinedine5
laoce
kolok1972
ParadSEC
Lúdas Solymi
zinedine5
Kraft meg mar szenilis, BB atbassza, Keaft fia meg ezek szerint kokler.
Lúdas Solymi
kolok1972
ParadSEC
több mint 1 éve
Huh... Azért egy kicsit vegyél szerintem vissza az elvárásokból... 😀Túl egyszerűen gondolkodsz, azt hiszed az aki ott ül jobban tud mindent. Én következő Brady-t szeretném látni nem azt akivel be tudunk jutni rájátszásba. Ha neked ez elég a szíved joga.Igazad van, hulyek ezek az edzok h egy ilyen toketlent jatszatnak, mikozben ott ul a padon az igazi vezeto.Azért mert MJ beszari, nem tökös. Nem meri megdobni a dolgokat, és számomra egy ilyen emberrel nem lehet nyerni hosszú távon.Az a baj, hogy esélyét sem látom hogy visszajövünk az O miatt....Zappe Zappe Zappe!Ha ennyire nyilvanvalo szurkoloi szemmel is h MJ nem jo vagy az offense nem jo, akkor miert nem Zappe jatszik mar regota?
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Lúdas Solymi
Nomac
Ha minden fán teremne egy új Brady akkor minden csapatban játszana legalább kettő... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉