New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 10 éve
A kamerák sem tudták, hol a labda...
több mint 10 éve
Aki megpi....zott minket szeptemberben minden várakozás ellenére.Sziasztok! Ez gyönyörűszép kezdés volt 😊 Pedig a benyalt 50 yard után azt hittem, nem ússzuk meg pont nélkül.Burkushahhhó. a miami ellen játszotok.Ventura
több mint 10 éve
minden miami szurkolónak! az a kérésem hogy ne izguljatok! könyveljétek el a vereséget és lélekben készüljünk a minnesotára és a new yorkra.VenturaRészeg vagy feküdj le! 😀 Brady-t a porba! Úgy a f@sza..
több mint 10 éve
Sziasztok! Ez gyönyörűszép kezdés volt 😊 Pedig a benyalt 50 yard után azt hittem, nem ússzuk meg pont nélkül.Burkushahhhó. a miami ellen játszotok.
több mint 10 éve
minden miami szurkolónak! az a kérésem hogy ne izguljatok! könyveljétek el a vereséget és lélekben készüljünk a minnesotára és a new yorkra.VenturaRendben
több mint 10 éve
Azt most sem értem, hogy egy ilyen passz után miért nem próbálkoztak újra passzal.
több mint 10 éve
Most jött el egi mindenkinek
több mint 10 éve
minden miami szurkolónak! az a kérésem hogy ne izguljatok! könyveljétek el a vereséget és lélekben készüljünk a minnesotára és a new yorkra.
több mint 10 éve
Padon tartjátok Bradyt, kell ennél jobb taktika? 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
xD
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Sziasztok! Ez gyönyörűszép kezdés volt 😊 Pedig a benyalt 50 yard után azt hittem, nem ússzuk meg pont nélkül.
több mint 10 éve
Beszarás nem hiszem el
több mint 10 éve
jól indul
több mint 10 éve
Hát, ez gyönyörű, tényleg...
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
-,- kezdésnek lábon lőjük magunk zseniális.
több mint 10 éve
blokkoltuk😊))
több mint 10 éve
Bruahahahha
több mint 10 éve
már 3 perc után menjen el mindenki az anyjába? elég gyors.
több mint 10 éve
valakinek egy jó stream van?
több mint 10 éve
Mit keres a kezdőben?😊
több mint 10 éve
szerintem játszuk le az első negyedet mutatóba, aztán gyerünk hazafele.
több mint 10 éve
Estét.. lol Wallace 😀